Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Сеск Фабрегас - лідер в АПЛ по результативним передачам

Новини спорт: Сеск Фабрегас - лідер в АПЛ по результативним передачам
105929 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Фабрегаса 13 голових передач за 18 матчів в АПЛ. Сеск завжди виділявся винятковим мисленням. Так, він ні в якому випадки не блищить точністю, як Хаві, але іспанець чіпляє іншим.


У Фабрегаса 13 голових передач за 18 матчів в АПЛ. Сеск завжди виділявся винятковим мисленням. Так, він ні в якому випадки не блищить точністю, як Хаві, але іспанець чіпляє іншим. Четвірка "Челсі" вміє і віддати передачу, після якої організм в актуальному танці кайфує він насолоди. Та й з боротьбою у Сеска все в порядку, але є в цьому сенсі маленька заковика. Він іноді трохи запальний, що витікає в порушення або жовті картки. У складі Фурії Рохи, півзахисник завжди був на висоті. Частенько пенальті вирішальні забивав, та й в іншому був лідер. Безумовно, складно грати кожен матч у складі, коли твої суперники по позиції футбольні шеф-кухарі - Хаві та Іньєста але Сеск намагався.
В Барсі Фабрегас став невід’ємною частиною команди. Грав він, якщо бути відвертим, не завжди в основі, але коли все таки він з’являвся на полі було цікаво за ним спостерігати . Іспанець намагався виходити на поле, і робити свою роботу, яка буде допомагати своєму клубу. Багато оповідають, що в Барсі він загубився, напевно, це так, але і за мінімальну кількість часу, проведеним їм на полі, Сеск допоміг Барсі серйозно. Їм "забивали" проблемні діри, ставили то відтягнутим нападаючим, коли Мессі хворів; то ставили на його звичну позицію під нападаючим. Але під крилом Барси він не відчував себе футболістом, здатним заграти в основі. Хоча Сеск постійно твердив, що Барса - його будинок. Шкода, що в каталонському клубі, у блискучого футболіста, не до кінця все вийшло.
Зате зараз в "Челсі” він поступово плескає рекорди по головим пасам. Моуріньо дійсно знайшов йому правильно застосування, за що тепер і отримує добротний результат.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео