Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Спорт: Золотий м’яч 2014

Спорт: Золотий м’яч 2014
185308 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні о 19:30 відбудеться чергове вручення Золотого м’яча. Цього року, знову майже без несподіванок, ті самі обличчя, а саме Роналду та Мессі, третій в цьому списку вперше в своїй кар’єрі Чемпіон Світу 2014 року голкіпер Мануель Нойер.


Сьогодні о 19:30 відбудеться чергове вручення Золотого м’яча. Цього року, знову майже без несподіванок, ті самі обличчя, а саме Роналду та Мессі, третій в цьому списку вперше в своїй кар’єрі Чемпіон Світу 2014 року голкіпер Мануель Нойер. Нагадаємо, що до цього моменту лише одного разу голкіпер вигравав Золотий м’яч, і цим голкіпером був гравець СРСР Лев Яшин.
Букмекери впевнені, що третій для себе м’яч і більш за все виграє звання найкращого гравця 2014 року буде португалець Роналду. Один з претендентів на Золотий м’яч аргентинець Ліонель Мессі прокоментував свої шанси на цей титул:
"Буду реалістом - цього року мені буде дуже важко отримати" .. Золотий м’яч "Ми збираємося насолодитися церемонією нагородження І у Кріштіану, і у Нойєра був фантастичний рік.
Один виграв Кубок Іспанії і Лігу чемпіонів, а також забив величезну кількість м’ячів, другий же провів приголомшливий рік, вигравши чемпіонат світу”

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео