Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Спорт: АПЛ. 21-й тур. “Манчестер Юнайтед” програє свій перший матч в новому році

Спорт: АПЛ. 21-й тур. “Манчестер Юнайтед” програє свій перший матч в новому році
79482 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Манчестер Юнайтед” – “Саутгемптон” 0 - 1

Єдиний м’яч на рахунку Тадича.


“Манчестер Юнайтед” – “Саутгемптон” 0 - 1

Єдиний м’яч на рахунку Тадича.

Складно пояснити потворну гру господарів. Можливо, футболісти неабияк втомилися, так як вони недавно пережили “Боксинг Дей”, та ще посередині тижні був матч проти "Йовил Тауна". Але у "Саутгемптона" те ж саме відбувалося, тому всі нарікати на втому - скоріше за все, не варто. До того ж відновилися Ді Марія, Блінд і Феллайні. Але сьогодні колектив ван Гала виглядав поверхово. Було багато помилок після того, як "червоні дияволи" хотіли загострити. Мата намагався зіграти на тоненького, але захист суперника не схибила. Діяли господарі досить повільно, що призводило до втрат. Останні поєдинки привчили нас до хорошого футболу з боку "манкуніанців". Дивно, чому Фалькао виявився поза заявкою на матч. Може, він у поганому фізичному стані, може, травма. Але при такому ван Персі навіть Чічаріто не завадить.
Боржок повернувся. "Святі" у справі обіграли сьогоднішніх господарів поля. Ще в грудні, коли ці команди зустрічалися, краще виглядали підопічні Кумана, але тоді "МЮ" казково пощастило. У цьому поєдинку "Сотона" виглядав солідно. Притому що Мане не грав і у Тадича були проблеми. Хоча Душан все-таки вийшов, і зробив результат. Сьогодні вже другий футболіст відзначає свій гол нестандартно.
Футболісти Кумана виглядали на одному диханні. Складалося враження, що вони не "святі", а навпаки, зголоднілі вампіри, які жадають крові. "Саутгемптон" діяв щільно, не давав суперникові відчувати себе спокійно. "МЮ" не міг зайти в штрафну, тому що суперник грав максимально злагоджено. Хочеться зайвий раз відзначити трансферну політику клубу. Вони купують гравців, як у потім прекрасно вливаються в колектив, і такі клуби як “Манчестер Юнайтед” потім починають скуповувати за шалені гроші цих гравців. Наприклад, в сьогоднішньому матчі вийшов орендований у "Вердера" Еліа, який непогано проявив себе. Хочеться, щоб "Саутгемптон" і далі показував вибуховою футбол. Перемога заслужена!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео