Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Спорт: Серія А. “Мілан” на виїзді не зумів дотиснути “Торіно”

Спорт: Серія А. “Мілан” на виїзді не зумів дотиснути “Торіно”
26598 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Торіно” – “Мілан” 1 - 1

Голи: Глик; Менез (П).


“Торіно” – “Мілан” 1 - 1

Голи: Глик; Менез (П).

Початок матчу для гостей видалося прекрасне. Менез отримав м’яч біля штрафного, пару обманних рухів - і пенальті. Взагалі, останнім часом "россонері" грають в одній манері: у що б то не стало доставити м’яч до Менеза, а далі він впорається. Найчастіше це дійсно так, але від допомоги француз явно б не відмовився. Жеремі досить дивний хлопець. Що за ним не спостерігаю, постійно щось викине. Те проробляє дивні фінти, то забиває гол п’ятою, то суперника з коліна в хребет вгадає. При цьому у нього таке спокійне обличчя, що явно не характеризує його стиль гри.
Це дико смішно, але міланському клубу пощастило, що "Торіно" грав в більшості. Господарі не вміють грати в позиційний футбол, тому коли "россонері" позбулися гравця, то відійшли в захист, тим самим обеззброїли суперника. Гра "биків" річ кумедна. Вони забивають рідше, ніж проходять ігри збірних. Є припущення, що на тренуваннях "бордові" грають без сітки, оскільки вона їм просто не потрібна. Господарі діяли краще суперника, але не зуміли довести до певних кондицій. Колектив Джампьеро Вентури гідно грав проти більш іменитого клубу.
У "Мілана" в команді багато захисників, але половину з них не достойні грати в такому великому клубі. Іноді здавалося, що оборона ходить з табличками: ласкаво просимо. І вони дійсно добре жалували свого суперника, так як давали їм стільки простору, що на літаку можна в штрафну в’їжджати. Найцікавіше, що команда багато пропускає зі стандартів, хоча захист досить висока. Особливо засмучувало, як вони протягом усього поєдинку втрачали захисника "Торіно" - Каміля Глика. Поляк відчував себе на другому поверсі так безтурботно, що міг робити не один гол забивати. Коментатор тисячу разів звертав увагу на цього гравця, невже Індзагі не розбирав гравців по частинкам?! З обороною у "россонері" поки не ладиться. Чесно кажучи, півзахист теж не була витвором мистецтва, оскільки практично не допомагали своїм нападником. 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео