Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Дніпропетровський Дніпро підсилюється двома гравцями

Новини спорт: Дніпропетровський Дніпро підсилюється двома гравцями
211771 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підопічні Мирона Маркевича, першими в новому році розпочали працювати на трансферному ринку, і вже зуміли підписати двох гравців.


Підопічні Мирона Маркевича, першими в новому році розпочали працювати на трансферному ринку, і вже зуміли підписати двох гравців. Цими гравцями стали лівий захисник Ежідіо, який прийшов на заміну Івану Стрінічу, який підписав контракт з італійським “Наполі”. Та українець Роман Безус, який до цього грав за столичний клуб “Динамо”, нажаль так і не зміг закріпитися. Щодо бразильця, то його визнавали два роки поспіль найкращим лівим захисником в чемпіонаті Бразилії, до цього він грав в “Крузейро”.
Новачки команди вже відправилися на перший збір команди, зазначимо, що гравці вже оприділилися з ігровими номерами. Роман Безус гратиме під 19-тим номер, щодо бразильця то він взяв шостий номер.
Головний тренер Дніпра був задоволений цими трансферами, і за значив, що надіється, що це не останні гравці які прийдуть цією зимою в його команду. Зазначимо, що потенційними новачками можуть стати два гравці луцької Волині, найкращий бомбардир Ерік Бікфалві, та інший румун атакуючий півзахисник Матей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео