Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кріштіано Роналду три разовий володар Золотого м’яча

Новини спорт: Кріштіано Роналду три разовий володар Золотого м’яча
79606 ПЕРЕГЛЯДІВ

12-го січня відбулося вручення Золотого м’яча, головними претендентами на Золотий м’яч були як зазвичай останніх років Роналду, Мессі і третім домінантом був голкіпер збірної Німеччини Нойер. 


12-го січня відбулося вручення Золотого м’яча, головними претендентами на Золотий м’яч були як зазвичай останніх років Роналду, Мессі і третім домінантом був голкіпер збірної Німеччини Нойер. Цього річним переможцем та володарем третього м’яча в своїй кар’єрі став португалець Кріштіано Роналду, випередивши Мессі який зайняв друге місце майже на половину голосів, та Нойера який зайняв почесне третє місце.
Також цього вечора було вручено нагороду для найкращої футболістки року, нею стала Надін Кесллер! В номінації кращий гол 2014 року, перемогу здобув зірка Чемпіонату Світу 2014 року Хамес Родрігес, який забив свій гол у ворота збірної Уругваю.
В номінації кращий тренер світу став тренер збірної Німеччини Йоахім Льов, а кращий тренер серед жінок став Ральф Келлерманн. Щодо команди року, то вона виглядала наступним чино: голкіпер – Мануель Нойер, захисники – Давід Луіс, Тіаго Сілва, Серхіо Рамос та Філіп Лам, півзахисники – Анхель Дімарія, Тоні Кросс та Андрес Інєста, нападаючі – Ліонель Мессі, Кріштіано Роналду та Арєн Робенн!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео