Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: В римському дербі "Лаціо" та "Рома" порадували уболівальників чотирма забитими голами

Новини спорт: В римському дербі "Лаціо" та "Рома" порадували уболівальників чотирма забитими голами
26617 ПЕРЕГЛЯДІВ

Римське дербі отримувало ще більшу інтригу, адже команди були на сусідніх рядках в турнірній таблиці (2 та 3 місця). До того ж, "Лаціо" в останніх матчах набрав високих обертів, тому матч повинен був пройти у безкомпромісній боротьбі.


 
Перші хвилини у матчі пройшли спокійно,з акцентом на розвідку у обох колективів. Перший небезпечний момент у грі сталася на 11 хвилині, коли центральні оборонці "Роми" втратили володіння м’ячем і Антоніо Кандрева у контр випаді вицілював у дальній кут, але сфера пішла близько зі стійкою. Пароло з дальньої відстані перевірив у рамці воріт Де Санктіса – Морган впевнено зафіксував круглого у своїх руках. Ще одна втрата у центрі поля (на цей раз від Наінголана), призвела до дебютного голу у поєдинку – Феліпе Андерсон разом із партнерами побігли вперед проти нечисленної кількості захисників і з передачі бразильця, капітан "бьянкочелесті" Стефано Маурі в один дотик переправив м’яч у сітку воріт.
Вже на 29 хвилині Маурі віддав приголомшену результативну передачу п’ятою на Андерсона, котрий приклався з лівої та засмутив Де Санктіса 0-2. Надалі у першому таймі глядачі не побачили більше жодного взяття воріт, оскільки "Лаціо" тримало під контролем малюнок гри і не підпускали до власних воріт номінальних господарів поля.
Інша половина зустрічі розпочалася зовсім по-іншому – свіжий гравець, котрий вийшов на поле із лави запасних Кевін Строотман відзначився прострільною передачею прямісінько на ногу Франческо Тотті і "жива легенда" "Роми" не змарнував свою нагоду 1-2. Згодом "Вовки" мали чудову можливість встановити 4 двійки на табло. У швидкому переході центральної лінії, Ітурбе вважав за потрібне прикластися до удару з над дальньої дистанції – сфера летіла під поперечку, але на заваді став голкіпер.
На 59 хвилині "Орли" відповіли блискучою атакою, при якій правий оборонець Душан Баста прострілив низом у карну зону, де Маурі виграв боротьбу у свого візаві і в один дотик переправив м’яч у стійку. Однак активні дії номінальних господарів та висока майстерність капітана Тотті, призвели до рівного рахунку на 64 хвилині, коли Цана втратив Франческо в обороні і той у ефектному стрибку відзначився дублем 2-2. Надалі поєдинок продовжився у рівній боротьбі і цьому стало підтвердженням фінальний рахунок на табло 2-2.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео