Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: АПЛ. 21-й тур. “Евертон” відбирає очки в “Манчестер Сіті”

Новини України: АПЛ. 21-й тур. “Евертон” відбирає очки в “Манчестер Сіті”
158836 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Евертон” – “Манчестер Сіті” 1 - 1

Голи: Нейсміт; Фернандіньо.


“Евертон” – “Манчестер Сіті” 1 - 1

Голи: Нейсміт; Фернандіньо.

У "Евертона" чудова команда, яка може дати бій будь-якому опонентові. Особливо вражає півзахист. Баррі, Барклі, Бешич, Маккарті - це все гравці, які просто чарівно діють на своїй позиції. Сьогодні, правда, не було Маккарті, але гра "Евертон" нітрохи не змінилася. Команда старалася гідно протистояти опоненту, і у них вийшло. Не можна сказати, що "Ман Сіті" грали краще. "Іриски" грали на контратаках, але все одно було присутнє відчуття, що колектив Мартінеса зуміє завдати вирішального удару. Незрозуміло чому Міральяс вийшов під кінець матчу. Бельгієць на порядок краще Макгіді, але карта чомусь впала на ірландця. Особливу похвалу заслужив Нейсміт. На початку нинішнього сезону він показував чарівний футбол. З часом результативність закотилася під диван, але, напевно, він знову виходить на стежку результативності. Задирака, звичайно, Стівен пристойний, але його футболу це не заважає. Колектив Мартінеса заслужив на цю нічию, так як майже на рівних діяв з чемпіоном. Дивно, що така команда знаходиться не на своїй позиції.
Пеллегріні треба віддати належне, оскільки він гнався за "Челсі" без ряду основних футболістів. Без Агуеро і Компані наздогнати лондонців - це заслуговує на добротне повагу. Тепер по грі. "Сіті" на 90% складається з витонченості. От не може команда просто вдарити, їй обов’язково треба замутити щось таке, що просто в голові не вкладається. "Блакитні" діяли весь поєдинок в улюбленій манері. Був і контроль, і краса, але також були помилки. Я не зрозумію навіщо купили Мангала. Його прибирають на одному замаху, настільки він повільний. Француз навіть гірше Фасио. Пропущений гол повністю вина Харта.
Давид Сільва зараз для "городян" означає дуже багато. Його дії завжди настільки унікальні, що представники книги рекордів Гіннеса постійно чатують шикарного іспанця. Часом це витонченість заводить його в глухий кут, з якого дуже складно вибратися. Нічия - абсолютно правильний результат, оскільки обидві команди провели практично рівний матч. Хто радий цьому результату, так це любителі красивого футболу і любителі "Челсі", які безсумнівно задоволені. З поверненням, Агуеро!

 

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео