Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини Спорт: АПЛ. 21-й тур. “Ліверпуль” здобуває мінімальну перемогу в поєдинку з “Сандерлендом”

Новини Спорт: АПЛ. 21-й тур. “Ліверпуль” здобуває мінімальну перемогу в поєдинку з “Сандерлендом”
238173 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Сандерленд” – “Ліверпуль” 0 - 1

Єдиний м’яч на рахунку Марковича.


“Сандерленд” – “Ліверпуль” 0 - 1

Єдиний м’яч на рахунку Марковича.

На тлі гри господарів, "мерсисайдці" діяли сильніше. Сподобалося те, що гості грали чіпко, не даючи супернику відчувати себе спокійно. За рахунок швидкого відбору, підопічні Роджерса мали достатньо простору, який трансформувалося в небезпечні моменти. Сподобався Коутиньо. Коли у нього був м’яч, тобто майже що завжди, суперники не могли нічого, в плані відбору, запропонувати бразильцеві. Все у нього виходило легко. З його розрізної передачі і почалася гольова атака. Незрозуміло, чому Джеррарда замінили відразу після перерви. Грав капітан непогано, мав можливість забити. Так, були помилки, але навряд чи через це замінили англійця. Скоріше всього, якась травма. Не скажу, що без нього "Ліверпуль" скрутився, але вже незвично споглядати команду без ватажка.
Шалено подобається Сако. Футбол в 3 захисника стає цікавим. Джан в ролі оборонця - це насамперед перша передача, яка сьогодні проходила. Довго чекали виходу Балотеллі, тому що завжди цікаво спостерігати за цим гравцем. Італієць завжди може повеселити, правда, якщо ти фанат "мерсисайдців", то тобі явно не до сміху.
Враховуючи, що гості грали без Стерлінга, Старріджа і Лаллана - атака виглядала не надто погано. Можна сказати, що Коутиньо і Маркович впоралися зі своїми обов’язками. Боріні теж був непоганий, але аж надто часто впадав у сплячку. Якщо ти ведмідь - це круто; але якщо ти нападник - це теж круто, але не в випадки "Ліверпуля". Роджерс потихеньку вивозить свою команду з ями.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео