Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Епоха Арсена Венгера в Арсеналі підходить до завершення

Новини спорт: Епоха Арсена Венгера в Арсеналі підходить до завершення
132363 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після свого кращого сезону, коли "Арсенал" всіх знищував, пройшло досить багато часу. Вже чудовий Анрі закінчив кар’єру, а Венгер досі не в силах виграти щось вартісне.


Після свого кращого сезону, коли "Арсенал" всіх знищував, пройшло досить багато часу. Вже чудовий Анрі закінчив кар’єру, а Венгер досі не в силах виграти щось вартісне. Але я б не став звинувачувати в усьому двометрового Аполлона, бо канонірам він подарував серію, якою можна пишатися .. Не знаю в який момент гра "Арсеналу" стала блідою але і цій епосі приходить кінець. Можливо, погляди Венгера вже застарілі , тому зміна тренера - непоганий варіант. Але я ні в якому не наполягаю на цьому, оскільки зміна такого довгожителя може погано вплинути на "гармашів".
Арсен Венгер входить в 10-ку кращих тренерів за всю історію футболу. Він зміг побудувати таку команду, яка не програла жодного матчу в одному з сезонів. Французький тренер виховав стільки зірок, що ми досі насолоджуємося. Анрі завжди твердив, що Венгер фантастичний наставник, який може зробити з кожного прекрасного гравця. Все ж поважають Анрі? Тьєррі не може збрехати, тому любіть Венгера, адже він завжди намагався приготувати для нас красиву гру. Думаю, після чудової роботи в "Арсеналі", французький чарівник перейде в "Монако". Це буде неймовірно, оскільки на посту головного тренера "монегасків", Арсен провів 7 років. Такий тренер заслужив на чудовий п’єдестал, який по праву належить коуча.
Арсен Венгер - легендарний тренер, і дуже не хочеться, щоб він завершив свою історію без кубка Ліги Чемпіонів!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео