Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Дмитро Чигиринський може продовжити кар`єру в Польщі

Новини спорт: Дмитро Чигиринський може продовжити кар`єру в Польщі
106503 ПЕРЕГЛЯДІВ

Керівництво донецького Шахтаря дало знати центральному захисникові Дмитру Чигринському, що вони вже не розраховують на нього, остаточною крапкою стало те, що український захисник не поїхав зі своєю командою на зимові збори до Бразилії.


Керівництво донецького Шахтаря дало знати центральному захисникові Дмитру Чигринському, що вони вже не розраховують на нього, остаточною крапкою стало те, що український захисник не поїхав зі своєю командою на зимові збори до Бразилії. Про це повідомив сам головний тренер “кротів” Мірча Луческу: "Чигринський зараз пробується в іншій команді. Якій? Це справа Чигринського, а не наша".
Після повернення в стан українського клубу з каталонської “Барселони” Дмитра переслідували серйозні травми, і ось восени він повернувся на поле, хоча майже не грав в офіційних матчах, але в матчах кубку він з’являвся і показував футбол якого від нього давно очікували. Нажаль цього було мало, щоб довести тренерові, що він ще може заграти на високому рівні. Буквально сьогодні зявилася інформація, що 28-річного центрального захисника не проти приютити в чемпіонаті Польщі, хоче його бачити варшавська “Легія”. Цей трансфер цілком можливий, так як Дмитро сподівається продовжити кар’єру в одному з європейських чемпіонатів, але є одна проблема, щодо зарплати гравця, навряд зможуть платити стільки Дмитру скільки він заробляє в донецькому “Шахтарі”.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео