Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: МЛС чемпіонат в якому не соромно грати

Новини спорт: МЛС чемпіонат в якому не соромно грати
158840 ПЕРЕГЛЯДІВ

МЛС зараз помітно додав. Вже не дуже соромно їхати в Америку, оскільки там можна не тільки заробити грошей, але й пограти від душі.


МЛС зараз помітно додав. Вже не дуже соромно їхати в Америку, оскільки там можна не тільки заробити грошей, але й пограти від душі. Звичайно, до європейських чемпіонатів їм ще далеко, але вони ровиваються на правильному шляху. МЛС мабуть не дуже цікава ліга, але все таки, гравці які там грають, це вже означає високий рівень чемпіонату.
Мундіаль у Бразилії показав, що Америка не стоїть на місці, немов зухвалий футболіст в стінці. Цей чемпіонат досить молодий, але вже збирає навколо себе вболівальників, багатеньких меценатів, легендарних футболістів. Ясна річ, що який-небудь Азар або Стерлінг не помчать зараз в Штати, оскільки в такому віці там нема чого ловити, бо ця ліга не конкурує з м’ясистим клубами. Але от для старіючих акул футбольного ремесла - МЛС непоганий варіант. До чого я це? Все досить просто. Приїзд в США таких футболістів, як Джеррард, Анрі, Бекхем - це хороший шанс привернути до себе громадськість. Щоб спонсори вкладали фінанси, щоб молоді футболісти не мчали до Європи, а розвивалися на батьківщині, і тільки потім переїжджали в топ-клуби, які заплатять за майбутніх зірок круглу суму. Погодьтеся, тільки Америка виховає обдарованого футболіста, громадськість підтягнеться. Турнір огорне увагу, яку необхідно для прогресу.
Зараз за МЛС спостерігають багато телеглядачів, так як футбол стає цікавим. У 2015 році чемпіонат поповнить 20-я команда (зараз 19. 16 з Америки, 3 - з Канади). Футбол в Америці ніяк не рахується популярним. Там щосили куражиться бейсбол, баскетбол, регбі. Можливо, навіть дартс попредпочтітельнее. Футбольні небожителі часті гості в цій лізі, а, значить, чемпіонат не зовсім поганий. Хочеться побажати, щоб футбол в Америці рісі розвивався. Хорошого футболу багато не буває!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео