Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Трансферна компанія від київського “Динамо”

Новини спорт: Трансферна компанія від київського “Динамо”
105942 ПЕРЕГЛЯДІВ

Із початком відкриття зимового трансферного вікна, в столичної команди київського Динамо відбулося декілька цікавих трансферів.


Із початком відкриття зимового трансферного вікна, в столичної команди київського Динамо відбулося декілька цікавих трансферів. Так до команди після оренди з ужгородської “Говерли” повернулися Максим Коваль та Сергій Мякушко, останній себе чудово зарекомендував та не з проста його взяли на перший збір разом з Максимом Ковалем. Багато було чуток на рахунок Романа Безуса чи він покине чи залишиться в стані Динамо, і ось Дніпро зробило все для того щоб купити гравця національної збірної. Ще більше чуток було куди перейде бразилець Дуду, його хотіли бачити в своїх рядах майже всі лідери Бразильського футболу а саме: “Сан-Пауло”, “Корінтіанс”. Вибір його впав на “Палмейрас”, сума яку заплатили бразильці складає біля 3 млн євро. І ось 15-го січня контракт з динамівцями підписав бразильський захисник Бетао, який вже виступав за киян, строк контракту розрахований на пів року, з подальшим продовженням його.
З’явилася інформація, що київське Динамо претендує на двох латиноамериканських захисників. Перший гравець це гравець міланського “Інтера”, який виступає на даний момент в Бразилії на правах оренди, за цього гравця італійці хочуть заполучити близько 6 мільйонів євро. Інший гравець, це 26-річний лівий захисник "Сантоса" і збірної Чилі Еухеніо Мена. Гравцем також цікавиться "Бока Хуніорс", але "Сантос" веде переговори з "Крузейро", які мають намір закрити позицію лівого захисника після відходу Ежіджу в "Дніпро".
Одною з головних втрат зимнього трансферного вікна може стати втрата Бельанди. В якості потенційної заміни Погба спортивний директор "Юве" Беппе Маротта розглядає Салаха з "Челсі" і київського динамівця Юнес Бельанда.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео