Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Новоспечений захисник "Динамо" Бетао поділився враженнями від підписання свого контрак

Новини спорт: Новоспечений захисник "Динамо" Бетао поділився враженнями від підписання свого контрак
185376 ПЕРЕГЛЯДІВ

Досвідчений бразильський захисник Бетао, котрий мав досвід виступів за київське "Динамо", після повернення до лав столичного клубу поділився враженнями.


Досвідчений бразильський захисник Бетао, котрий мав досвід виступів за київське "Динамо", після повернення до лав столичного клубу поділився враженнями.
"Дуже щасливий своїм поверненням. Настрій на піднесені. Контракт підписав нещодавно. Закінчиться він до кінця сезону, але я маю бажання грати за київський клуб ще один чи два роки, побачимо як це відбудеться", - розпочав бразильський оборонець.
Бетао розповів про свою багатофункціональність та висловився про нинішніх оборонців клубу: "Я багатофункціональний захисник, але можу відіграти на будь-якому фланзі. Буду виконувати накази Сергія Реброва та Рауля Ріанчо – де скажуть грати там і буду. Я бажаю приносити грані результати на полі, тому готовий ставати на будь-яку позицію. Моє основне амплуа - центральний захисник, але якщо потрібно буде зіграти на лівому фланзі, я зіграю на лівому, якщо на правому - я зіграю на правом. Номінальних центральних захисників в "Динамо" всього 2 зараз - Александар Драгович та Євген Хачеріді. Із плином часу побачимо, на яку позицію мене будуть ставити. Конкуренції не боюся, адже я вже немолодий гравець".
Футболіст підтвердив слова його головного наставника Сергія Реброва про необхідність виконування на тренуваннях багатьох взаємодій та вправ: "Ребров говорить по ділу – не можна робити вправи окремо, потрібно не тільки бігати, а потім виконувати заняття з м’ячем, але і суміщати їх. На допомогу нам повинні прийти ігрові вправи".
Також бразилець зауважив, що слідкував час від часу за результатами та відзначив світле майбутнє київського клубу: "Завжди читаю всі новини в інтернеті пов’язані з "Динамо". Звісно зараз потрібно відзначити настрій команди, котрий змінився у порівнянні з минулими роками. Підбір гравців також знаходиться на високому рівні, колектив напрочуд сильний. Довгий час кияни не займали лідируючий щабель в останніх сезонах, а зараз після першого кола вони мають 5 очок переваги – це не може не радувати. Гадаю, що у нас є все аби продовжити гарні виступи у нинішньому сезоні. Якщо будемо старанно працювати, то неодмінно все буде позитивно".
Нагадаємо, що Бетао являється вихованцем "Корінтіансу", а з 2008 року по 2013 футболіст захищав кольори "Динамо" та відіграв більше ніж 100 поєдинків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео