Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Ла-ліга. 19-й тур. “Хетафе” не змогло втримати нічию поєдинку з “Реалом Мадридом”

Новини спорт: Ла-ліга. 19-й тур. “Хетафе” не змогло втримати нічию поєдинку з “Реалом Мадридом”
158892 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Хетафе” – “Реал Мадрид” 0 - 3
Голи: Роналду (дубль), Бейл.


“Хетафе” – “Реал Мадрид” 0 - 3
Голи: Роналду (дубль), Бейл.
Абсолютно різних два тайми побачили у виконанні, як першої, так і другої команди.
Почну з того, що здивувало. Це «Хетафе». Перший тайм повністю за ними. Особливо сподобалася оборона. Так, були помилки і дірки, але та стіна з чотирьох захисників, які позиційно шикувалися і підключення опорника, мене просто привело у захват! Навіть трохи шкода було гостей, спостерігаючи за їх реалізацією. Дивлячись, згадав, як господарі зіграли нульову нічию з «Барселоною».
Другий тайм видався явно краще першого. «Реал» як і раніше йшов в атаку, але забити ніяк не виходило. Анчелотті якось говорив, що його не турбує реалізація, а більше вихід з оборони в атаку. Згоден. Але цих два компоненти сьогодні змовилися! Йдучи на перерву, статистика ударів була 2 - 14! А що за повільний вихід з оборони? Не все виходило у Кроса. Сьогоднішні паси в його виконанні - це щось жахливе. Чи то суперник хороший був, чи то Тоні грав погано? Правда, міг спокутувати ці грішки голом, але штанга засмутила німця! Переваливши за 60-ту хвилину матчу, відбувся гол. Бензема пройшов по лінії поля, віддав на Роналду і португалець в один дотик забив. Відразу ж пішла друга хвиля. На контратаці Хамес видав пас на Бейла, і валлієць легеньким ударом засмутив Кадина вдруге. Після заміни Іско, гостроти в центрі поля стало менше. Який уже матч поспіль іспанець віддається грі весь! Усе в ньому є: бажання, працездатність, техніка. Не завжди удача, але, почекайте, не все відразу! Третій гол поставив остаточну крапку в матчі. Колумбієць віддав другий асист за гру на Роналду, який між двох захисників, які мені в першій половині здавалися не прохідними, вколотив головою круглого у сітку. 28 гол в Ла Лізі! Браво! Весь матч десь прогуляв, а тут з’явився і нате - дубль!
Наприкінці Карло випустив Ільяр, давши можливість відпочити Кроосу-роботу, і іменинника Начо. На результат ці заміни не вплинули, але гру не підсилили теж, а вона сьогодні видовищем (за винятком голів) не блищала.
«Реал» переміг і далі очолює таблицю. За словами Анчелотті, все йде за планом. Подивимося, як буде далі. Аж надто цікаво буде подивитися на «галактікос», які борються за Ла Лігу і Лігу Чемпіонів!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео