Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Серія-А. 19-й тур. “Рома” не зуміла на виїзді здолати “Палермо”

Серія-А. 19-й тур. “Рома” не зуміла на виїзді здолати “Палермо”
132387 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Палермо” – “Рома” 1 - 1
Голи: Диба; Дестро.


“Палермо” – “Рома” 1 - 1
Голи: Диба; Дестро.
Хочеться, щоб була боротьба за скудетто до останнього матчу, але сьогоднішня гра римлян каже, що інтрига –може не вдатися. Прикро, адже останнім часом я грунтовно спостерыгав за матчами "вовків", оскільки команда мені сильно імпонує. Після цієї дуелі залишається безглуздий осад у вигляді Палермо.
У мене є спонтанне пояснення того, чому римляни сьогодні так грали. Скоріш за все, це через часту зміну складу. Оборонці просто не можуть звикнути один до одного, так як в будь-який момент їх можуть поміняти. Є маленькі труднощі зі складом, оскільки були футболісти, які не зовсім готові до матчу. Ось усі лають Жервіньо за те, що не забиває стовідсоткові моменти, але він їх хоча б створює, чого не скажеш про Ітурбе. Його купили за шалені гроші, але дії аргентинця обмежуються безглуздими фінтами на місці. Утім, крайньому нападнику, можливо, потрібно більше часу.
Навіть півзахист виглядалв сонно, хоча на цю ланку я звертав величезну увагу. Пьянич і Стротман грали нормально, але для таких футболістів діяти нормально - ганьба. Наінгголан відсутній в цьому матчі, що, напевно, вплинуло на агресивність гри в центрі поля. Дестро взагалі дивак дивний. Те й робить, що валяє дурня. Те, що він забив гол - це неймовірний збіг обставин, а не дикий талант. Тлумачний нападник потрібен "Ромі", в перервах, коли Імператору потрібен відпочинок. Багато гравців команди гостей, коли приймали м’яч - озиралися і шукали Тотті. Але Франческо вийшов на останні 10 хвилин, тому що нещодавно перехворів. У якийсь момент капітан піде, тому потрібно навчитися діяти без нього. Хоча це дійсно складно.
Наставник "Роми" Руді Гарсія залишився незадоволений діями своїх підопічних у матчі проти "Палермо" (1: 1).
"У першому таймі ми не грали в футбол, а просто стояли як укопані. Дозволяти собі таку гру в матчі з фізично міцними командами -... Це велика небезпека. Ми повинні входити в матч з перших секунд, грати до кінця в кожному епізоді. А ми дозволяємо собі прокидатися лише після пропущеного м’яча через це і губляться важливі очки ", - сказав Гарсія.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео