Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Нападники "Ліверпуля" Боріні та Ламберт організували виїзну перемогу над "Астон Віллою

Новини спорт: Нападники "Ліверпуля" Боріні та Ламберт організували виїзну перемогу над "Астон Віллою
185329 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як за часту буває в багатьох англійських зустрічах, у Бірмінгемі господарі провели активно перші 10 хвилин у матчі та сподівались на швидкий гол.


Як за часту буває в багатьох англійських зустрічах, у Бірмінгемі господарі провели активно перші 10 хвилин у матчі та сподівались на швидкий гол. За цей невеликий проміжок часу господарі створили гарні нагоди для взяття воріт, однак до голу справа не дійшла. "Ліверпуль" справився із навалом "Вілли" і після цього почав вирівнювати гру, перемістивши боротьбу за м’яч до центральної лінії.
У середині першої половини гострі епізоди почали траплятися біля воріт Гузана (господарів). Одного разу Морено навіть відзначився забитим голом після скидки Боріні, однак арбітр по ділу зафіксував офсайд у гравця "Ліверпуля".
Забитий гол відбувся за рахунок подачі в центральну зону штрафної, звідки у підкаті Фабіо Боріні записав на свій рахунок м’яч. Господарі відразу почали діяти за планом перших 10 хвилин, але до кінця тайму вони відзначалися тільки дальніми пострілами.
На початку 2 тайму Шкртел мав подвоїти рахунок, але примудрився з 5 метрів поцілити у стійку воріт. Але надалі мерсисайдці діяли лише контр випадами. А ось у "Астон Вілли" Бентеке, Делф та Бейкер розтринькували нагоди. Остаточний рахунок у матчі встановив Ламберт, який вицілив з більярдною точністю удар у нижній кут 0-2.
Наставник переможців Брендан Роджерс: "Ламберт допомагає команді. Він робить саме те, про що ми очікуємо від нього. Він може виходити в стартовому складі або на заміну, щоб вплинути на гру. Просто в якийсь момент йому не пощастило опинитися в центрі уваги, так як ми в той час не могли розраховувати на інших футболістів. Але ми брали його для того, щоб він виконував певну роль, а саме - виходив на поле і допомагав команді. І сьогодні він продемонстрував нащо він здатний".
Джордан Хендерсон похвалив свого воротаря після навалів господарів у 2 таймі: "Ми готувалися до такого розвитку подій, адже суперник – це чудово укомплектований колектив. Міньйолє провів гарний поєдинок, він практично нейтралізував усі кроси направлені до воротарської. Взагалі, Сімон справжній воїн на полі, котрий невпинно працює над собою. Він справився зі всіма труднощами так, як і в минулій зустрічі".
Варто зазначити, що ця перемога дозволила "Ліверпулю" закінчити 22 тур АПЛ на 8 позиції з 35 пунктами і до 4-го місця, котре дає перепустку в Лігу Чемпіонів, команді Роджерса не вистачає всього лише 5 балів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео