Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Гонсало Ігуаін став автором переможного м’яча у важливій зустрічі свого "Наполі" з "Ла

Новини спорт: Гонсало Ігуаін став автором переможного м’яча у важливій зустрічі свого "Наполі" з "Ла
211739 ПЕРЕГЛЯДІВ

Центральний матч 19 туру Серії А приймав Стадіо Олімпіко, на газон якого вийшли "Лаціо" та "Наполі", котрі повинні були розподілити по завершенню поєдинку звання проміжного володаря третім щаблем.


Центральний матч 19 туру Серії А приймав Стадіо Олімпіко, на газон якого вийшли "Лаціо" та "Наполі", котрі повинні були розподілити по завершенню поєдинку звання проміжного володаря третім щаблем. Римляни мали чудову нагоду зміцнити і відірватися від конкурентів на 4 очки, а "Наполі" мав можливість повернутися на щабель під номером 3.
Перша частина двобою була за "орлами" – вони взяли гру під свій контроль, однак завершували свої атаки без хитрощів та вигадки. Нападник Філіп Джорджевич дуже рідко міг побути з м’ячем наодинці, навіси Кандреви та Бальде нейтралізували центрбеки, дальня артилерія господарів у вигляді пострілів Кандреви та Пароло не приносили дивідендів. Неаполітанці видержали тиск початкових хвилин і після паузи відкрили рахунок на 18 хвилині. Ігуаін отримав пас від Дреса Мертенса і зробив вхід у штрафний майданчик, пробивши у дев’ятку з опікою захисника Раду. Воротар Беріша (основний кіпер Маркетті пропускав зустріч із-за дискваліфікації) не зумів протиставити такому пострілу нічого здібного.
Через деякий час підопічні Піолі почали свої наступи у серйозній чисельності. До кінця 1-ї 45-хвилинки римляни могли навіть вийти вперед, але трохи точності не вистачило Більї, а Каванда не очікував на можливість отримання сфери у кількох метрів до чужих воріт та пробив прямо у руки Рафаелю.
У другому таймі на поле вийшов Клозе і у парі с Джорджовичем, нападники не змогли створити бодай один момент. Окрім цього не було суттєвого наступу "Лаціо". Гра перемістилася у центр поля, а обидва кіпери не приймали належної участі у двобої.
У підсумку фінальний свисток арбітра зафіксував третю підряд поразку на домашньому стадіоні "Лаціо" від "Наполі".
"Ми віддали багато сил у цьому матчі. Грала на полі тільки одна команда - моя. "Наполі" скористався першою можливістю і став діяти в улюбленій манері - вичікувати момент для контратаки. Нам вдавалося щось створювати і я засмучений підсумковим рахунком. Мої футболісти не заслуговував поразки. Потрібно було закріпитися на третьому місці, але не вдалося. Ми маємо намір потрапити в єврокубки за підсумками сезону", - заявив наставник "Орлів" Стефано Піолі.
Варто відзначити, що за гостей дебютував екс-дніпрянин Іван Стрініч – хорват відіграв на високому рівні та мав нагоду аби забити.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео