Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кубок Англіїcької Прем`єр Ліги. “Ліверпуль” та “Челсі” переможця не виявили

Новини спорт: Кубок Англіїcької Прем`єр Ліги. “Ліверпуль” та “Челсі” переможця не виявили
185349 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Ліверпуль” – “Челсі” 1 - 1

Голи: Азар (П); Стерлінг.


“Ліверпуль” – “Челсі” 1 - 1

Голи: Азар (П); Стерлінг.

Як не дивно, останнім часом "Ліверпуль" підходить до адекватної гри, яка була притаманна ним того сезону. Є позитивні дзвіночки, які дзвонять нам про те, що чорна смуга триває аж ніяк не вічно. Для повного балансу хотілося сьогодні побачити тлумачного центр форварда, якого обов’язок була б боротися з центральними захисниками. Стерлінг, звичайно, прекрасний гравець, але справжній форвард явно не завадив "Ліверпулю". Але його поки що просто немає. У "мерсисайдців" виходить грати при новій розстановці. Джан - молодчина. Протягом всього матчу хлопець трудився, і це не помітити було важко. "Червоні" добре билися. Присутня швидкість, фантазія, але із завершальним фактором є якісь проблеми. Коутиньо і Стерлінг відзначилися позитивними діями. Англійцю забив сьогодні чудовий гол, завдяки якому вони не програли в матчі. Бразилець зовсім куражився. Заради пристойності робив погляд, що напружується, але насправді возив від душі. Насичена півзахист і бажання стоптати опонента - зробили свою справу. Нічия з "Челсі" вельми непоганий заробіток!
Моуріньо так і планував: забити м’яч і відсиджуватися в обороні. "Аристократам" необов’язково було вигравати, що ми і побачили. Але захист сьогодні оголосила безкоштовний вхід в штрафну. Як-то легко Коутиньо і інші примостилися до воріт "синіх". Вважаю, команда зробила ставку на забитий м’яч на виїзді, щоб другому поєдинку відчувати себу е комфортно. Такий варіант цілком можливий, оскільки "пенсіонери" показали максимум 50% своєї справжньої гри. Це ні в якому не виправдання, бо майже чемпіона Англійської Прем’єр-Ліги виправдовувати негоже. Азар з кожним матчем все більше і більше захоплює. Його ноги та гра корпусом - роблять з нападника чарівника. Шалено подобається, як він виконує пенальті. Холоднокровність футболіста "Челсі" вражає.
Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью висловив упевненість, що "сині" зможуть через тиждень домогтися потрібного результату на своєму полі в грі з "Ліверпулем" і вийти у фінал Кубка Ліги.
"Кожен уболівальник" Челсі "любить гри на" Уемблі ". Нам залишилося зробити лише один крок. Сподіваюся, у нас все вийде. Два останніх фіналу Кубка Ліги" Челсі "зіграв у Кардіффі, але не на "Уемблі", - це абсолютно інше місце ".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео