Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новин спорт: У 21 турі Ліги 1 "Парі Сен-Жермен" порадували уболівальників феєрією голів та перемогл

Новин  спорт: У 21 турі Ліги 1 "Парі Сен-Жермен" порадували уболівальників феєрією голів та перемогл
53023 ПЕРЕГЛЯДІВ

На своєму полі в 21 турі чинний чемпіон Франції "ПСЖ", приймав одного із аутсайдерів "Евіан".


На своєму полі в 21 турі чинний чемпіон Франції "ПСЖ", приймав одного із аутсайдерів "Евіан". Ще одна втрата очок парижанами могла посунути їх вже на більш суттєве відставання від "Марселя" та "Ліона" та позначитися на психології гравців.
Зі стартового відрізку поєдинку господарі пішли у наступ, але проявлялися деякі проблеми, котрі заважали вигравати попередні зустрічі. Територіальний контроль "ПСЖ" спочатку не позначався чимось серйозним – атака підопічних Лорана Блана не вистачало різноманітності, футболісти діяли доволі повільно, тому захист "Евіана" справлявся з такими спробами суперників. Гості почали турбувати рамку воріт Сірігу і добилися результату на 15 хвилині, коли після розіграшу ауту Томассон скинув головою м’яч на Барбосу і досвідчений футболіст знайшов шпарину у володіннях столичних футболістів.
Після цього гравці парижан взялися за справу. Перші нагоди фаворитів зустрічі не отримали винагороди – Давід Луїс розстрілював в упор голкіпера Лероя, а потім чудову нагоду не зумів оформити у гол Ібрагімович. Однак Луїс все-таки записав на свій рахунок м’яч – бразилець завершив верхову передачу від Мотти. Швидко "ПСЖ" і вийшло вперед. Після розіграшу кутового, самим спритним у карній зоні гостей став півзахисник Марко Верратті 2-1.
По перерві футболісти обох колективів продовжували приносити задоволення публіці у вигляді голів. Господарі, як у більшості своїх зустрічах при ведені у рахунку, почали збивати темп зустрічі за що поплатилися на 65 хвилині – Ван дер Віля зрізав м’яч у власну рамку. Однак через 10 хвилин Пасторе був на завершені атаки з флангу і замкнув простріл Моури. А крапку у баталії поставив Кавані, після чіткої скидки Златана 4-2.
"Я очікував важку гру – так і вийшло. В результаті ми перемогли, забивши чотири голи і не будемо забувати, проти сильного супротивника. Але ми не показали бездоганного рівня на протязі всього матчу і це не дозволило нам контролювати гру повністю, як ми це робили наприклад в останньому сезоні. Ми виграли, це головне, перемога була необхідна. Але нам треба бути більш сконцентрованими і агресивними", - зазначив Блан.
Тіаго Сілва: "Нам потрібно проводити матчі рівно протягом 90 хвилин. З "Бастією" зіграли всього 1 тайм, а сьогодні ще раніше почали зупинятися".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео