Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кубок Іспанії. “Барселона” вдома змогла дотиснути “Атлетико Мадрид”

Новини спорт: Кубок Іспанії. “Барселона” вдома змогла дотиснути “Атлетико Мадрид”
132394 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Барселона” – “Атлетико” Мадрид 1 - 0
Єдиний м’яч на рахунку Мессі.


“Барселона” – “Атлетико” Мадрид 1 - 0
Єдиний м’яч на рахунку Мессі.
У минулому сезоні всі ігри проти "АТМ" викликали глибоке відчай і безнадія. У нинішньому розіграші від цього не залишилося й сліду. Барса сьогодні показала прекрасну гру. Не все виходило, це очевидно, але колектив Енріке не прохолоджувався, а по мірі можливості діяв. Луїс помітно посилив рівень захисту, оскільки оборона виглядає реально надійною. Раніше, коли подавалися стандарти, моє дихання плавно зупинялося. Чомусь у цьому поєдинку таке не спостерігалося. Що, безумовно, радує! Та все відіграли добре, не чарівно, але тим не менш. Не можна випрошувати від команди феноменальною гри в кожному матчі. Особисто мені достатньо того, що "синьо-гранатові" стараються. Барса потроху розпускає свої пелюстки, які незабаром будуть випускати отруту для опонента.
Досить наївно сподіватися, що "матрацники" продемонструють ту ж гру, що і в минулому матчі з каталонцями. Сьогодні вони максимально щільно діяли з суперником. Вже обіграти їх було не так вже й просто. Але ось в атаці щось не вийшло. Зазвичай, підопічні Сімеоне чудово гармонують із захистом і нападом. Сьогодні ж міць показувала лише оборона. Мадрид гідно грав, але маленька помилка призвела до вельми противному епізоду. Чи не час впадати у відчай, у "Атлетіко" є ще матч-відповідь на "Вісенте Кальдерон". Господарі піднесуть каталонцям справжнє пекло. Чекаємо з нетерпінням гросмейстерської битви!
Головний тренер мадридського "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував поразку своєї команди від "Барселони" у першому матчі чвертьфіналу Кубка Іспанії (0: 1).
"У нашому протистоянні ще нічого не вирішено, обидві команди мали можливість відзначитися, але сталося так, як сталося. Ми діяли краще, ніж в нашій зустрічі з чемпіонаті. Перш за все, в обороні, їм майже нічого не вдавалося біля наших воріт ".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео