Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Хав’єр Пасторе амбіційний гравець, який не може розкрити свій потенціал

Новини спорт: Хав’єр Пасторе амбіційний гравець, який не може розкрити свій потенціал
158901 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хав’єр Пасторе влітку 2011 року перейшов з "Пелермо" в "ПСЖ" за 42 млн. Євро.


Хав’єр Пасторе влітку 2011 року перейшов з "Пелермо" в "ПСЖ" за 42 млн. Євро. Напевно, на Новий рік не покладають такі надії, як покладалися на аргентинця. Він досить атлетичний гравець, який володіє чудовою технікою, але при цьому ще чудовий в плані пасу. Думаю, його помилка була в тому, що він перейшов в клуб, який починав пропагувати зірковий склад.
Пасторе міцний хлопець, який здатний відпрацювати весь матч на хорошому рівні. Проблема в тому, що Хав’єр рідко виходить в основі. Я ні в якому випадки не виню головного тренера, тому що склад у парижан справді божественний, де кожен гравець практично рівноцінний. Вибирати когось із них, як вибирати між Адідасом і Найком. Тому аргентинець виходить нечасто, але коли все-таки ступає на газон, то вся його техніка зачаровує. Часом Пасторе настільки часто довіряє своїй техніці, що це заводить його в глухий кут. Можна сказати, що він не знає міри, і там, де варто віддати пас, Хав’єр продовжує возити. Через те, що рідко грав, півзахисник не поїхав на Чемпіонат Світу. Погодьтеся, серйозний удар для нього!
Думаю, талановитому аргентинцеві варто пошукати щастя в Іспанії або Італії. Тому як потенціал цього хлопця може перевершити багато очікувань, але поки що він закутий в ланцюги французької лавочки. Вважаю, що та ж "Валенсія" не проти захопити гравця. Проблема в тому, що "кажани" ще не знають про це. Але фінанси, як ми бачимо, дозволяють команді придбати тлумачного спортсмена. В Італії "Рома" або "Наполі" можуть зацінити футболіста. Принаймні, римляни сильно хотіли цього футболіста минулого літа. Але для початку, варто дізнатися: чи хоче Пасторе йти ?! А вже потім будувати припущення. Як на мене, талановитому футболістові, якому вже 25, сидіти на лавці - якось негоже! Чекаємо більш барвистого розвитку кар’єри від аргентинського Кака.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео