Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кубок Англії. “ Кембридж Юнайтед ” зумів вистояти в матчі з “ Манчестер Юнайтед ”

Новини спорт: Кубок Англії. “ Кембридж Юнайтед ” зумів вистояти в матчі з “ Манчестер Юнайтед ”
238231 ПЕРЕГЛЯДІВ

З позицій явних фаворитів протистояння підходили до звітного матчу Манчестер Юнайтед.


З позицій явних фаворитів протистояння підходили до звітного матчу Манчестер Юнайтед. Підопічні Луї Ван Гаала володіють зоряними виконавцями з великими зарплатами, які зобов’язані з легкістю обігравати суперників калібру Кембридж Юнайтед. Перешкодити манкуніанцям могли тільки шлюб мотивації і не однозначно негативне ставлення до можливості зіграти перегравання вже на домашньому стадіоні Олд Траффорд у Манчестері.
Почали команди поєдинок дуже спокійно, можна сказати придивляючись один до одного. Що примітно, першими моменти створювати розпочали господарі поля. Після подач зі стандартів від Дональдсона раз за разом виникали пожежі у штрафному МЮ. Шанс відзначитися був у Еліота, але після навісу зі штрафного з лівого флангу атаки форвард головою пробив поруч зі штангою. Хороший момент був також у Хьюза вже після передачі з кутового - м’яч пролетів зовсім близько від створу воріт.
Манкуніанці відповіли перспективної атакою за участю Блінда. Голландець з лівого краю чужого штрафного пробив у ближній кут воріт, але врятував свою команду в цьому епізоді голкіпер. Самий же реальний шанс відзначитися в першій половині зустрічі був у Колсона. У метушні біля воріт Де Хеа зумів завдати удару головою захисник з кількох метрів, але ігровий снаряд полетів вище створу воріт. Таким чином, можна констатувати, що незважаючи на територіальну перевагу підопічних Ван Гаала більше моментів створили господарі.
У другому таймі ситуація вже виглядала трохи краще для Манчестер Юнайтед, але не набагато. Всі також беззубо виглядали біля чужих воріт Червоні дияволи. Лічені небезпечні моменти біля чужих воріт за весь другий тайм зовсім не вразили. Ближче всіх до забитого м’яча був Радамель Фалькао, але удар колумбійця з правого краю штрафного Кембриджа зумів парирувати ногою голкіпер команди господарів Данн. У підсумку своїм фінальним свистком Кріс Фой підвів риску під млявими зусиллями обох команд здобути сьогодні перемогу. Всі були проти перегравання на Олд Траффорд.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео