Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кубок Англії. “Челсі” на своєму полі виграючи в два м’ячі програє “Бредфорду” 2:4

Новини спорт: Кубок Англії. “Челсі” на своєму полі виграючи в два м’ячі програє “Бредфорду” 2:4
105961 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перед зустріччю з Бредфордом Жозе Моуріньо впевнено заявив, що поразка його команди, яка лідирує в Прем’єр-Ліги, в такому матчі буде "ганьбою".


Перед зустріччю з Бредфордом Жозе Моуріньо впевнено заявив, що поразка його команди, яка лідирує в Прем’єр-Ліги, в такому матчі буде "ганьбою". У нинішньому сезоні Челсі виграв абсолютно всі ігри чемпіонату на своєму полі і лише раз зіграв внічию в Лізі чемпіонів. Тільки один раз Сині пропустили на Стамфорд Брідж більше одного гола.
Випустивши напіврезервний склад, Моуріньо все одно міг розраховувати на дуже впевнену перемогу. Челсі зробив знайому справу в першій половині, забивши відразу два м’ячі у ворота команди Філа Паркінсона. Гарі Кехілл послав м’яч у сітку після подачі Оскара з кутового, а незабаром Рамірес подвоїв перевагу після відмінного обігравання з Мохамедом Салахом.
Челсі в 95-ти відсотків випадків не дозволяє суперникам повернутися в гру при такому рахунку, але сьогодні сталося щось, що виходить за рамки розуміння. Джон Стід ударом з-за меж штрафного відіграв для Бредфорда один м’яч, але самовпевнені господарі не почули тривожний дзвіночок.
Представники Ліги 1 продовжували впевнено наступати на ворота Петра Чеха, і на 75-й хвилині зрівняли рахунок. Історія стає ще красивішим від того, що цей гол забив колишній гравець Синіх Філіпе Мораїш. Моуріньо кинув у бій Сеска Фабрегаса і Едена Азара, але психологічна перевага вже була на боці суперників. Гості продовжили творити дива: Енді Халлідей зробив прохід, після чого вистрілив неберущімся ударом в дальній верхній кут - 2: 3!
Челсі робив спроби врятуватися, але замість цього тільки лише отримав четвертий м’яч від Марка Йєтса. Шокований Моуріньо підтвердив слова про "ганьбу", а також відправився в гостьову роздягальню, щоб привітати особисто кожного гравця Бредфорда. Вони сьогодні написали велику історію.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео