Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Серія-А. “Ювентус” здобуває переконливу перемогу над “К’єво”

Новини спорт: Серія-А. “Ювентус” здобуває переконливу перемогу над “К’єво”
105964 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підопічні Аллегрі впевнено зробили свою роботу і заробили чергові три очки завдяки генію Погба. 


Підопічні Аллегрі впевнено зробили свою роботу і заробили чергові три очки завдяки генію Погба. Після таких матчів залишається особливе післясмак: з одного боку це задоволення від гри французького хавбека, а з іншого - передчуття незворотного регресу Ювентуса у разі продажу Погба.
Матч розпочався досить жваво, але швидких голів, до яких Юве вже привчив своїх шанувальників, забито не було. Спроби господарів поля відкрити рахунок зводилися до навісів у чужу штрафну, проте ефективність Морати на другому поверсі далека від показників Льоренте, який сидів на лавці запасних, тому гравці К’єво без особливих проблем зберігали ворота в недоторканності. Єдиним, з ким гості не могли впоратися, став К’єлліні, раз за разом пробивав головою після подач з кутового від Тевеса.
К’єво в наступ ходив вкрай рідко, а добирався до чужого штрафного ще рідше, тому за перші 45 хвилин Буффон лічені рази отримував можливість контактувати з м’ячем. Під завісу тайму відбулося кілька неприємних зіткнень, одне з яких спричинило п’ятихвилинну паузу. У верховій боротьбі головами стукнулися Евра і Фрей, після чого захиснику К’єво знадобилася не тільки допомога медиків, але і спеціальний корсет для шиї, в якому його винесли за поле. Вже в компенсований час Тевес з небезпечного штрафного пробив у стінку.
Після перерви моменти Ювентуса стали гостріше, але до певного часу Стару Синьйору підводила точність (постріл Маркізіо здалеку, удар Відаля з 14 метрів). На кінець години гри прокинувся Погба і відразу ж взявся тішити публіку не відмінною технікою (цього добра і в першому таймі вистачало), а результативними діями. На 60-й хвилині француз прийняв м’яч в декількох метрах від чужого штрафного, хитнув захисника і невідпорно пробив у кут воріт. Через 13 хвилин Поль головою прийняв м’яч на лінії воротарського і другим дотиком пробив, Біссаррі відбив постріл в упор, а от з добиванням свіжого Ліхтштайнера не впорався. До слова, він з’явився на полі відразу після першого голу, і його вихід дозволив Аллегрі змінити схему гри з 4-4-2 на 3-5-2.
Другий забитий м’яч подіяв на Юве расслабляюще, і господарі просто зупинилися. Спроби К’єво організувати гол престижу в останні 14 хвилин виглядали приречено і викликали тільки розчулення. Ювентус заслужено переміг і зробив черговий крок назустріч до четвертого поспіль чемпіонства.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео