Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Чемпіонат Португалії. 18-й тур. “Бенфіка” на виїзді програє “Пасуш Феррейрі”

Новини спорт: Чемпіонат Португалії. 18-й тур. “Бенфіка” на виїзді програє “Пасуш Феррейрі”
53059 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Якийсь час тому хтось сказав, що Бенфіку реально обіграти тільки на Playstation. 


"Якийсь час тому хтось сказав, що Бенфіку реально обіграти тільки на Playstation. Я не граю в комп’ютерні ігри", - заявив перед матчем наставник Пасуша Паулу Фонсека - і завдав команді Жорже Жезуша другої поразки в чемпіонаті.
Правда, Пасуш обіграв лідера чемпіонату не без частки везіння. До фатальної дев’яностих хвилини гравці Бенфіки тричі потрапляли в каркас воріт Дефенді, причому один з цих ударів прийшовся на пенальті (суддя його призначив після того як Рікардо зіграв рукою в своїй штрафній). На 19-й хвилині Ліма вирішив пробити на силу - і запустив м’яч у поперечину.
На останній хвилині основного часу вже Елізеу зніс у власному штрафному ледь вийшов на заміну Уртадо - і підійшов до точки Серхіо Олівейра впевнено реалізував одинадцятиметровий.
Після матчу Фонсека був у нестямі від радості: "Статистика говорить про те, що команди завдали рівну кількість ударів по воротах - по дев’ять, різниця володіння м’ячем склала 47% проти 53%, при цьому ми подали більше кутових і вчинили фолів менше Бенфіки!" . Мовляв, які комп’ютерні ігри, ви про що?
Таким чином, Бенфіка долучилася до Порту, Віторії Гімараєш і Браге, які також втратили очки у звітному 18-му турі. Ось вже дійсно тур сенсацій!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео