Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: “Шахтар” зіграв внічию з “Крузейро”

Новини спорт: “Шахтар” зіграв внічию з “Крузейро”
132433 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останній матч гірників у бразильському турне порадував глядачів яскравою вивіскою: чемпіон України проти чемпіона Бразилії.


Останній матч гірників у бразильському турне порадував глядачів яскравою вивіскою: чемпіон України проти чемпіона Бразилії. Однак місцеві глядачі, мабуть, таким протистоянням не особливо зацікавилися, адже стадіон Mineirao стадіон, що вміщає 58 тисяч глядачів, був заповнений трохи більше, ніж на 10%.
Поєдинок розпочався з переваги Шахтаря. Гірники, які перебували, мабуть, на куражі після перемоги над Інтернасьоналом, організували стартовий натиск на ворота Крузейро і вже до 15-й хвилині змогли вийти вперед. Тейшейра відкрився в чужому штрафному майданчику, Тайсон віддав йому відмінний проникаючий пас, а Алекс вразив дальній нижній кут. Як по нотах.
Через кілька хвилин після голу пошкодження отримав головний ньюсмейкер Шахтаря останніх днів - Луїс Адріано, якому дісталося у верховій боротьбі з захисником. Спершу бразилець піднявся і навіть продовжив гру, але на 24-й хвилині йому все ж знадобилася вимушена заміна. Наскільки серйозні проблеми в Адріано - дізнаємося вже в післяматчевих коментарях тренерського штабу або гравців Шахтаря.
Тим часом перший тайм перейшов екватор, футболісти Крузейро перехопили ініціативу, гра вирівнялася. Ближче до перерви господарі повинні були зрівнювати рахунок, але удар головою від Лео прийшовся в штангу, а через пару хвилин Даміао, замикаючи простріл з флангу, не влучив по воротах Каніболоцького. Шахтар відповів потенційно небезпечною контратакою, яка закінчилася нічим: Марлос перетримав м’яч в чужій штрафній і пробив у захисника, який стояв перед ним.
Після перерви Мірча Луческу пустив у справу інших гравців - як у захисті, так і в атаці. Це дало результат: на 54-й хвилині Гірники повинні були зміцнювати свою перевагу, але Бернард не реалізував чистий вихід один на один. Господарі відповіли через десять хвилин. Жудіван втік на побачення з Каніболоцьким і з другої спроби переграв воротаря донецької команди, встановивши на табло рівність.
Нічийний рахунок, мабуть, влаштовував обидві команди, оскільки в залишилася третини матчу атакувати не поспішали ні ті, ні інші. Малишев отримав шанс проявити себе, але зробити це за десять хвилин було вкрай складно. Фінальний свисток зафіксував справедливу нічию, якій і закінчується історичне турне Шахтаря по Бразилії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео