Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кубок Ліги. “Челсі” завдяки голу Івановича виходить у фінал кубку Ліги

Новини спорт: Кубок Ліги. “Челсі” завдяки голу Івановича виходить у фінал кубку Ліги
79498 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після першого матчу між цими командами в рамках півфіналу Кубка Англійської Ліги говорити доводилося в основному про вдалий для лондонців результаті і хороших шансах пройти далі


Після першого матчу між цими командами в рамках півфіналу Кубка Англійської Ліги говорити доводилося в основному про вдалий для лондонців результаті і хороших шансах пройти далі. Підопічні Брендана Роджерса були кращі в першому поєдинку, але отримати з цього для себе користі не зуміли. Вже після цього матчу встигли натерпітися невдач на вихідних обидві команди в рамках Кубка Англії. “Ліверпуль” не зумів на своєму полі переграти скромний “Болтон”, а “Челсі” і того гірше - ганебно поступився “Бредфорд” на Стемфорд Брідж.
Зі стартових хвилин матчу краще себе вдалося зарекомендувати саме Червоним. Часом складалося враження, що в Лондоні йде просто продовження матчу на Енфілді. Розмашисті й швидкі атаки проводили підопічні Роджерса, миттєво накриваючи своїх суперників активним пресингом при втратах м’яча.
Найкращий шанс відзначитися в перші сорок п’ять хвилин поєдинку був у Альберто Морено, але іспанець не зумів реалізувати вихід один на один за місцем лівого форварда після ідеальної передачі від Стівена Джеррарда. Виручив свою команду в цьому епізоді Тібо Куртуа. Рятував і в інших епізодах бельгійський голкіпер. Як наприклад в моменті з потужним ударом Філіпа Коутіньйо з лінії штрафної. “Челсі” небезпечно відповів лише одного разу. Непоганий удар зі штрафного завдав бразилець Оскар, але м’яч пролетів поруч зі штангою.
Зі старту другого тайму вже помітно додали господарі поля. Зовсім негоже їм було дозволяти домінувати на своєму стадіоні “Ліверпулю”. Почали з’являтися в достатку моменти вже біля воріт Сімоне Міньоле. Довелося виручати голкіперу гостьової команди після потужного пострілу Дієго Кости з центральної зони у штрафний.
З початком додаткового часу свою перевагу, нарешті, втілили у гол господарі. Вілліан виконав вивірену подачу зі штрафного з правого флангу атаки, після чого Браніслав Іванович ударом головою з центру чужій штрафній переправив м’яч у сітку. Очікувалося, що “Ліверпуль” кинеться в відповідь штурм воріт Тібо Куртуа, але на ділі нічого не вийшло, який ознаменувався кількома неточними ударами. У площину воріт за обидва додаткові тайми Червоні так і не потрапили. “Челсі” в непростому для себе матчі вигризає путівку у фінальний матч на Уемблі, де зустрінеться з переможцем пари “Шеффілд Юнайтед” – “Тоттенхем”.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео