Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кубок Італії. “Ювентус” мінімально перемагає “Парму”

Новини спорт: Кубок Італії. “Ювентус” мінімально перемагає “Парму”
238269 ПЕРЕГЛЯДІВ

У чвертьфіналі Кубка Італії зустрілися команди з різних полюсів турнірної таблиці: остання Парма і перший Ювентус. Аллегрі вирішив скористатися такою можливістю і перевірити найближчий резерв.


У чвертьфіналі Кубка Італії зустрілися команди з різних полюсів турнірної таблиці: остання Парма і перший Ювентус. Аллегрі вирішив скористатися такою можливістю і перевірити найближчий резерв. На лавці запасних залишилися Буффон (йому, до речі, сьогодні виповнилося 37 років), Евра, Бонуччі, Касерес, Погба, Перейра і Мората, а Тевес і зовсім не потрапив в заявку.
За першим же хвилинах стало очевидно, що без цих футболістів Ювентус зовсім не такий грізний.
Туринці почали в неспішному темпі, що не форсуючи події. Взаємністю відповіла і Парма, яка, судячи з усього, сподівалася довести гру як мінімум до екстратайму, а ще краще - до серії пенальті, де шанси будуть приблизно рівні, враховуючи відсутність Буффона. Від таких стратегій постраждали тільки глядачі, які за перші півгодини не побачили від своїх улюбленців ніяких активних дій. І Міранте, і Сторарі були позбавлені роботи.
Гості додали лише під завісу тайму, створивши єдиний гольовий момент перед самою перервою. Сталося це спонтанно: Пепе навісив з правого флангу, але зробив це настільки невдало (або вдало?), Що м’яч влучив у дальню штангу і повернувся в поле. На добиванні першим був Відаль, але пострілу чилійця точності не вистачило.
У дебюті другого тайму картина нітрохи не змінилася. Лідер і аутсайдер Серії А раніше грали на рівних, практично не загрожуючи воротам один одного, якщо не брати до уваги численні стандарти. Окремої уваги заслуговує Льоренте, який повинен був чіплятися за м’ячі в атаці, але провів жахливий матч і всю гру залишався в тіні. Його цілком можна було замінити, але Аллегрі вирішив по-іншому і випустив йому в допомогу Альваро Морату, попутно замінивши Відаля на Погба.
Ці перестановки відбулися на 76-й хвилині, а за хвилину до кінця основного часу матчу забезпечили Ювентусу перемогу. Льоренте прийняв м’яч, повів за собою центрального захисника і віддав пас в звільнилася зону, куди якраз відкривався Мората. Іспанець втік один на один і легко переграв Міранте, подарувавши своїй команді путівку в півфінал і позбавивши її від необхідності грати екстратайм.
Потурбувати в останні хвилини Сторарі пармезанці так і не змогли. Як, втім, і протягом усього поєдинку. Ювентус виграє на класі і продовжує турнірну боротьбу на всіх трьох фронтах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео