Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кубок Ліги. Тоттенхем стає другим фіналістом кубку Ліги

Новини спорт: Кубок Ліги. Тоттенхем стає другим фіналістом кубку Ліги
26591 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мінімальна поразка Шеффілд Юнайтед на Уайт Харт Лейн залишало команді не найгірші шанси на вихід у фінал Кубка англійської ліги.


Мінімальна поразка Шеффілд Юнайтед на Уайт Харт Лейн залишало команді не найгірші шанси на вихід у фінал Кубка англійської ліги. До того ж всі знають, як важко Тоттенхем в першому матчі долав редути суперника. Природно, Шпори залишалися фаворитом в цій парі, але легкої прогулянки їм точно ніхто не обіцяв. До слова, статистика була на боці йоркширців: Найджел Клаф славиться вмінням вибивати з турнірів на виліт представників вищого англійського дивізіону - він програв лише тричі в останніх двадцяти однієї кубкових зустрічах на посту головного тренера Шеффілда.
Утім, господарі досить активно почали звітний матч. На заповненому Бремолл Лейн, напевно, по-іншому і бути не могло. Прийшли уболівальників зобов’язаний був радувати Джемі Мерфі, який якимось дивом не скористався грубою помилкою Ворма. Півзахисник, перебуваючи в парі метрах від воріт, пробив якраз в захисника, який побіг рятувати свого воротаря. Незабаром лондонці взяли справу у свої руки, результатом чого стала щільно прихоплена ініціатива. За цим пішов і гол, та ще й який! Крістіан Еріксен чудовим ударом зі штрафного зняв павутину з "дев’ятки" воріт Ховарда. Що називається, без шансів.
Надалі футболісти Тоттенхема показували той рівень гри, який дозволяв розраховувати на підсумкову перемогу. Гості довгий час грали дуже солідно, і майже не надавали жодних шансів супернику біля своїх воріт. У такому руслі протікав весь поєдинок аж до 76-ї хвилини, коли на авансцену вийшов з’явився хвилинами раніше 18-річний Че Адамс. Шпори, напевно, занадто рано повірили в перемогу, в результаті ледь за це не поплатилися. За три хвилини англійська атакер оформив дубль, а за регламентом турніру це означало одне: гра перетікала в овертайм.
Але на те гості та представники елітного дивізіону, які в будь-яку хвилину можуть перевернути хід подій на свою користь. Для Шеффілда ніщо не віщувало біди, але в одній з останніх атак опонента захист зіграв не кращим чином. Кейн виконав відмінну розрізану передачу в штрафну, а Еріксен з властивим йому холоднокровністю покотив круглого повз Ховарда.
2: 2 - команда Найджела Клафа ледь не створила чергову сенсацію, але завдяки кінцівці вони в черговий раз довели, що мають бойовим духом і волею до перемоги. Тоттенхем насилу виходить у фінал Кубка ліги, де його вже чекає лондонський Челсі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео