Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Франція. 23-й тур. “ПСЖ” на власному полі мінімально долає “Ренн”

Новини спорт: Франція. 23-й тур. “ПСЖ” на власному полі мінімально долає “Ренн”
132419 ПЕРЕГЛЯДІВ

До матчу з “Ренном” “ПСЖ” підійшов з двома перемогами поспіль, які вкупі з проблемами “Марселя” дозволили парижанам зрівнятися за очками з другим місцем. 


До матчу з “Ренном” “ПСЖ” підійшов з двома перемогами поспіль, які вкупі з проблемами “Марселя” дозволили парижанам зрівнятися за очками з другим місцем. Але для погоні за “Ліоном” необхідно йти без втрат, а “Ренн” завжди був неприємним суперником для “ПСЖ”. Дві останніх домашніх поразки парижани зазнали саме від “Ренна”, причому в 2012 і 2014 роках, та й у першому колі нинішнього чемпіонату теж була втрата очок (нічия 1: 1). Так що ні про яку недооцінку суперника й мови бути не могло.
Почався матч, тим не менш, з атак “Ренна”. Гості не боялися суперника і в стартові 10-15 хвилин навіть дозволили собі пограти першим номером, хоча і не доводили справу до ударів. У “ПСЖ” найбільш активним в атаці, як не дивно, був крайній захисник Дінь, який раз за разом підключався вперед по своєму флангу, але його подачі були безадресними.
До середини тайму гра вирівнялася, а під кінець першої півгодини господарі вийшли вперед. М’який закид у штрафну, Пасторе відривається від опікуна і в один дотик віддає на Лавессі, який з десяти метрів не залишає шансів воротареві гостей.
Майже відразу ж “Ренн” міг зрівняти рахунок. Тіаго Сілва в найпростішої ситуації подарував Дюкуру побачення з Сірігу, але переможцем вийшов воротар парижан, а добивання Нтепа було зовсім неточним. На цьому і закінчився перший тайм.
Після перерви гості знову провели активну десятихвилинку, після чого зменшили оберти і більше, як з’ясувалося, до воріт Сірігу майже не підбиралися. Не поспішав і “ПСЖ”: команда Блана, як ніби забувши про те, наскільки неприємним суперником для них є “Ренн”, вирішила перейти в економний режим і утримати мінімальну перемогу.
У підсумку за весь другий тайм глядачі не побачили по-справжньому небезпечних моментів ні в тих, ні біля інших воріт. Парижани, витративши мінімум зусиль, добули типову перемогу на класі – “Ренн” просто не зумів покарати їх за розслабленість. Ця перемога виходить “ПСЖ” на чисте друге місце в таблиці, але вже завтра “Марсель” буде грати з “Евіаном” і зможе наздогнати діючого чемпіона Франції за кількістю очок.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео