Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Бундесліга. 18-й тур. “Баварія” несподівано була розгромлена “Вольфсбургом” з рахунком

Новини спорт: Бундесліга. 18-й тур. “Баварія” несподівано була розгромлена “Вольфсбургом” з рахунком
132456 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уже на початку поєдинку стало зрозуміло, що виїзд до другої команди чемпіонату не стане для мюнхенців легкою прогулянкою.


Уже на початку поєдинку стало зрозуміло, що виїзд до другої команди чемпіонату не стане для мюнхенців легкою прогулянкою. Проблеми в обороні Баварії дали про себе знати на четвертій хвилині, коли господарі перехопили м’яч у своєму штрафному майданчику та в дві передачі вивели Де Брайн і Доста на рандеву з Нойером. Бельгієць, якого вже наздоганяв Данте, чи не поскупився і викотив під удар нападнику. Дост без особливих проблем переграв Нойєра.
Здавалося, цей гол змусить Баварію по-справжньому включитися в гру, але не тут то було. Вольфсбург включив активний і агресивний пресинг, не залишаючи опонентам ні секунди вільного часу для прийняття рішень, а підопічні Гвардіоли під тиском стали здійснювати неймовірну кількість неточних передач. М’яч, за великим рахунком, навіть не доходив до Левандовські, а Бенальо вступав у гру лічені рази. Протягом першого тайму в повітрі витав присмак швидкого пробудження Баварії, але постійні прориви Де Брайн, який не помічав Роде і раз за разом загострював гру Волков, повертали в жорстоку реальність. Лише під завісу тайму баварці стали намацувати свою гру, але примудрилися пропустити гол у роздягальню. Все той же Дост своєчасно зіграв на підборі і з-за меж штрафного по неймовірній дузі відправив м’яч у дев’ятку воріт Нойєра.
У перерві Хосеп Гвардіола не зумів вдихнути життя у своїх підопічних, і перша ж атака Волков ледь не стала результативною. Каліджурі на куті воротарського підкараулив відскок, але не зумів акцентовано пробити. Дзвіночок не був почутий і через 2 хвилини Де Брайн довів справу до розгрому. Всі гравці, крім Нойєра, перебували на половині поля Вольфсбурга, тому винос Доста не міг супроводжуватися офсайдом, чим і скористався Кевін. Бельгієць фактично з центру поля вийшов один на один і реалізував буліт. Баварія чудесним чином зуміла відіграти один м’яч, але на більше гостей не вистачило.
Сценарій першого тайму став повторюватися: абсолютно інертна Баварія мляво перекочували м’яч. Другий гол Де Брайн став квінтесенцією всього матчу, адже включив в себе і невдалу атаку Баварії, і забіг бельгійця (кращого гравця матчу), і провальні дії оборони гостей (а конкретно Данте), і безсилля Нойєра, залишеного на розтерзання Вовкам. В останні 20 хвилин Баварія відверто здалася, змирившись з поразкою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео