Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: АПЛ. 23-й тур. Даніель Старрідж повертається “Ліверпуль” перемагає

Новини спорт: АПЛ. 23-й тур. Даніель Старрідж повертається “Ліверпуль” перемагає
53044 ПЕРЕГЛЯДІВ

Основна увага перед матчем залучали два нападники - Даніель Старрідж і Енді Керролл.


Основна увага перед матчем залучали два нападники - Даніель Старрідж і Енді Керролл. Перший повністю залікував травму і був готовий вийти на поле вперше з літа, а другий напевно сподівався зробити своє повернення на Анфілд запам’ятовується і довести менеджеру “Ліверпуля” Брендану Роджерсу, що той дарма свого часу вказав йому на двері.
Загрожували воротам суперника в першому таймі в основному мерсисайдці. Після рівних стартових хвилин господарі заволоділи ініціативою і рідко пускали противників на свою половину поля. Атакували Червоні швидко, технічно і красиво, часом просто естетському. Але при цьому так званих стовідсоткових моментів вони не створювали. Були непогані шанси, підходи та спроби, але небезпеки, від якої дух захоплює, не було.
Не було аж до доданого до першого тайму час, коли захисники “Вест Хема” самі подарували забійний момент Марковичу, але той промазав. Відразу згадалися ще два його невдалих удару на початку гри, але тоді йому заважали захисники, а цього разу залишався лише воротар.
Після перерви “Ліверпуль” без розкачки відновив свої атаки і незабаром добився свого. Більше всіх біля чужих воріт виділявся Рахім Стерлінг, тому логічно, що саме він відкрив рахунок у матчі. 20-річний уродженець Ямайки грудьми скинув м’яч на Коутіньйо, а сам побіг в штрафну. Філіппе виконав чудовий пас у відповідь, і Стерлінг забив, катнув м’яч під воротарем.
Аллардайс потрібно було щось міняти в грі своєї команди, і він спочатку випустив Нобла замість Амальфітано, а потім Карлтона Коула замість Енді Керролла. Але “Ліверпуль” не звертав на ці ходи уваги, а просто намагався не випускати нитки гри зі своїх рук, і йому це вдавалося.
Набагато більше уваги на Анфілді привернула інша заміна. І наслідки її також були набагато більш відчутними. На 68-й хвилині гри публіка стоячи зустрічала повернувся на поле після довгої відсутності Даніеля Старріджа. Замінив форвард “Ліверпуля” Лазара Марковича і через 12 хвилин відзначив повернення точним ударом після чергової чудової передачі Коутиньо.
Цей удар відправив “Вест Хем” в нокаут. У гру гості так і не повернулися. Господарі теж не особливо рвалися добивати суперника, тому фінальний свисток Андре Маррінера зафіксував рахунок 2: 0.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео