Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ла-ліга. “Сельта” несподівано легко здолала діючого чемпіона Іспанії “Атлетіко” Мадрид

Ла-ліга. “Сельта” несподівано легко здолала діючого чемпіона Іспанії “Атлетіко” Мадрид
185474 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Сельта” – “Атлетіко” Мадрид 2 - 0


“Сельта” – “Атлетіко” Мадрид 2 - 0
Голи: Ноліто (П), Орельяна.
Від підсумку цього матчу можна здивуватися. Найголовніше, що результат битви не можна звести до простої невдачі, оскільки господарі краще катали м’яч. Зазвичай у галісійського клубу бувають проблеми з реалізацією, але в конкретно цій зустрічі крім недбалості я не нічого помітив. Підопічні Едуардо Беріссо продемонстрували якісний футбол. І в захисті практично використало гостей, і в атаці грали як хотіли. Окремо посилаю свій респект Ноліто, який відвозив "Атлетіко" буквально на кожному клаптику поля. У захисту гостей стегна тремтіли, коли іспанець торкався м’яча. Нехай він забив з пенальті, але свій м’яч заслужив як ніхто інший.
У кожної команди бувають такі матчі, після яких сорому не оберешся. Хочу провести паралель. Те, що Мадрид грав жахливо - немає питань. Але цей поганий футбол я вже бачив. Як раз в дуелі проти "Барселони", коли підопічні Сімеоне виглядали живими мерцями. Перед тією зустріччю, "матрацники" грали з "Реалом" посеред тижня, тому резонно, що футболісти не змогли до кінця відновитися. Перед матчем з "Сельтою", як не дивно, команда Сімеоне знову грала проти "вершкових". Правда, з тих пір пройшов тиждень. Проглядається малюсінька тенденція, яка свідчить, що після "Реала" у "Атлетіко" справи йдуть не дуже.
Сьогодні колектив аргентинського ентернадора показав нам невпевнену, ледачу, безхребетну гру. Безумовно, втрата Турана і Коке серйозно вдарила по команді, але і без цих персонажів так бідно діяти не можна, тим більше чемпіонові. Знову ж, повторю висловлювання, яке колись вже писав: Чемпіон не той, хто взяв, а той, хто відстояв свій пояс. Навряд чи "матрацники" відстоять свій пояс в нинішньому сезоні. Хоча, Сімеоне не заперечує, що завдання команди - лише третє місце. Але Ель Чоло пройдисвіт ще той, тому кожні його слова несуть якусь потаємну думку. Думки в грі гостей я не побачив, і тому поразка абсолютно, без жодних розмов заслужена. Але всі ми прекрасно знаємо, що матеріал, з якого зробили мадридську машину, не підпадає розвалу. Тому незабаром готуйтеся знову побачити прекрасну команду!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео