Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Анонс. “Шальке 04” – “Реал” Мадрид

Анонс. “Шальке 04” – “Реал” Мадрид
132527 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рівно місяць тому, 18 січня, Кріштіану Роналду забив свій останній на сьогодні гол. Сталося це в матчі проти «Хетафе», і з тих пір португалець зберігає мовчання.


Чекаємо голів від Роналдо:
Рівно місяць тому, 18 січня, Кріштіану Роналду забив свій останній на сьогодні гол. Сталося це в матчі проти «Хетафе», і з тих пір португалець зберігає мовчання. Місяць - це досить багато для кращого гравця світу 2014 і 2015 років.
Звичайно, дві гри Роналду пропустив через дискваліфікацію, але в трьох інших на поле виходив і - нічого, порожньо. Це один із найневдаліших місяців в житті Роналду, і відсутність голів тут далеко не найгірша подія. Вечірка після поразки в дербі налаштувала вболівальників проти гравця, та й керівництво теж не в захваті. До всього ж журналісти з’ясували, кого з партнерів Кріштіану на свято не покликав, так що на португальця могли образитися і деякі гравці «Реала». У матчі проти «Депортіво» Роналду не блиснув, хоча і взяв участь у другій гольовий комбінації. Зазвичай невдачі тільки заводять гравця, так що в матчі проти «Шальке» від нього можна чекати якщо не подвигів, то значних звершень. Цікаво, що в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів Роналду не є кращим бомбардиром «Реала», точніше, він ділить перше місце з Бензема.

Дуель італійських тренерів:
Італійська тренерська школа вважалася кращою в Європі протягом довгих років. Однак нове покоління поки що явно програє «старикам» за титулами та досягненнями. Роберто Ді Маттео - один з небагатьох тренерів нової хвилі, хто має в колекції великий трофей - Кубок чемпіонів. «Шальке» - його перший самостійний проект, так що репутація Ді Маттео багато в чому буде сформована саме в Німеччині. З Карло Анчелотті вони зовсім небагато розминулися в «Челсі»: Ді Маттео був призначений асистентом Андре Віллаш-Боаша, який змінив Анчелотті влітку 2012 року. Забавно, але й на полі їм зустрітися теж не довелося. Карло закінчив кар’єру в 1992 році, а Роберто до 1993 року виступав у Швейцарії, де і з’явився на світ 29 травня 1970. Так що це буде перша дуель двох італійських фахівців.

Скільки пропустить «Шальке»?:
При Ді Маттео «Шальке» робить серйозний акцент на оборону, так що у команди є шанс уникнути розгрому. Торік «Реал» знищив суперника на його полі - Йенс Келлер вирішив зіграти з мадридцями у відкритий футбол, і скінчилося це дуже сумно. Ді Маттео такої помилки точно не зробить, тим більше що необхідні реформи він в команді вже провів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео