Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ліга Чемпіонів 14/15: “Базель” та “Порту”: переможця не виявили – нічия 1:1!

Ліга Чемпіонів 14/15: “Базель” та “Порту”: переможця не виявили – нічия 1:1!
26608 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Базель” – “Порту” 1 - 1
Голи: Гонсалес; Данило (П).


“Базель” – “Порту” 1 - 1
Голи: Гонсалес; Данило (П).
Просто зобов’язаний виділити арбітрів. Коли Каземіро забивав, гравець гостей дійсно знаходився в офсайді, тому судді спрацювали класно. Рідко таке побачиш!
На мій погляд, пора б уже задуматися, щоб скасувати систему виїзних м’ячів. Дико дратує, коли команда, яка забила на перших хвилинах, весь матч сидить в захисті. Такий футбол іноді буває нудним. Якраз "Базель" і став заручником голу на перших хвилинах. Хлопці грали по-простому: відібрали м’яч і відразу віддавали вперед, сподіваючись на нападників. Ця затія дала свої плоди, правда, після цього господарі присіли на свою половину, і захищалися весь час. Їх ніхто не засуджує, тому ціна пропущеного гола вдома - практично убивча. Більшою мірою швейцарський клуб справлявся в захисті, але найдосвідченіший гравець на полі - Самуель, привіз пенальті.
У цьому сезоні "Порту" мені сильно імпонує. Більшою мірою подобається персоналії в команді, а не сама гра. Сам футбол в нинішньому розіграші не зовсім вдалий, оскільки в чемпіонаті на другому місці, та й в якомусь кубку дуже рано вилетіли. Вчорашня гра наочно демонструє, що проблеми є. Упевнений, португальці пройдуть далі, але от в 1/4 клуб буде солодкою цукеркою для будь-якої команди. У матчі з "Базелем", гості допускали дуже багато помилок при передачі, та й при обіграшу були акуратні. "Дракони" намагалися грати лише через фланги, особливо навантажували Тельо. В даній зустрічі іспанець діяв трошки недбало, тому частенько допускав помилки. Він був, безсумнівно, один з найактивніших, але аж вкрай невпевнено поводився зі своїми епізодами. Каземіро десь годину грав помітно, але потім кудись запропастився. Моменти, звичайно, були присутні, адже майже весь матч чергували в штрафний суперника. Але удари були часто дико слабкі. Взагалі, команда Лопетегі в основному складається з молодих хлопців, кожен з яких вельми яскравий гравець. Але часом від них віє лише індивідуальними діями, а командної гри практично не видно. Втім, завдання своє вони виконали - гол на виїзді забили.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео