Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ліга Європи 14/15: Перші поєдинки “Динамо” та “Дніпро” в новому році

Ліга Європи 14/15: Перші поєдинки “Динамо” та “Дніпро” в новому році
132571 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слідом за Шахтарем сьогодні відкриють новий футбольний рік і два представника України в Лізі Європи, отримавши в суперники дуже цікаві колективи.


Слідом за Шахтарем сьогодні відкриють новий футбольний рік і два представника України в Лізі Європи, отримавши в суперники дуже цікаві колективи. Звичайно, у Дніпра суперник виглядає погрозливо, тим більше Олімпіакос потрапив в 1/16 фіналу з групового турніру Ліги чемпіонів. Так, логічно саме грекам віддати статус фаворита, адже команда зараз на ходу, впродовж останніх тижнів граючи кожні три-чотири дні.
Певні зміни відбулися взимку і в Дніпрі, однак навряд чи Маркевич повністю задоволений трансферною роботою. Додав головного болю тренеру і Мазух, який надовго вибув з гри. У такій ситуації під рукою у Маркевича безальтернативна пара центральних захисників. Через дискваліфікацію не зіграє і Федецький. Благо інших серйозних кадрових проблем немає, але є хороша мотивація проявити себе на тлі такого суперника.
Звичайно, для підвищення шансів на вихід в наступний етап Дніпру потрібно робити хоч якийсь заділ у домашньому матчі, хоча НСК Олімпійський домашньою ареною вважається лише номінально, та й столичні вболівальники не дуже підтримують дніпрян. Може, сьогодні ситуація зміниться?
Якщо про Олімпіакос у нас є певне уявлення, то Генгам виглядає такою собі темною конячкою. Ясно одне, що ця команда може боляче вжалити і покарати за щонайменшу помилку. Адже не дарма напередодні матчу динамівці в один голос говорили про небезпечні контратаки французького клубу, який в нинішньому сезоні встиг обіграти ПСЖ і Монако.
До того ж, протистояння з французькими клубами завжди складалися непросто для Динамо. Погляньмо хоча б на статистку - три перемоги при чотирьох нічиїх і дев’яти поразках. І це на тлі тривалої зимової перерви, після якого динамівці традиційно важко вкочується в сезон. Можливо, Ребров звернув на це увагу і вніс необхідні корективи в підготовку, адже для нього це перші зимові збори в якості головного тренера команди.
Шкода тільки, що підійти в бойовому складі до першого матчу поточним лідеру українського чемпіонату не вдалося. Дьемерсі Мбокані отримав пошкодження на Кубку африканських націй і не допоможе Динамо навіть у матчі-відповіді, Євген Макаренко заліковує травму, а Денис Гармаш ще не встиг набрати оптимальної кондиції. Зате в строю Андрій Ярмоленко, який кілька днів тому налякав уболівальників пропущеним спарингом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео