Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

АПЛ.“Ліверпуль” на виїзді долає “Саутгемптон”

АПЛ.“Ліверпуль” на виїзді долає “Саутгемптон”
132552 ПЕРЕГЛЯДІВ

Я шалено здивувався, коли в один момент подивився на табло, а там йде тільки 15-я хвилина.


“Саутгемптон” – “Ліверпуль” 0 - 2
Голи: Коутіньйо, Стерлінг.

Я шалено здивувався, коли в один момент подивився на табло, а там йде тільки 15-я хвилина. Матч був настільки насичений, що пропустити хоч пару секунд було непрощенним нахабством. Звичайно, з часом хід поєдинку трошки затих, і все розвивалося не так динамічно. "Саутгемптон" діяв непогано. Моменти, безумовно, були, але то воротар виручить, то самі футболісти не могли влучити. Ні в якому разі не можна сказати, що команда грала без душі. Навпаки, був епізод, коли Йосіда намагався зупинити візаві головою. Можливо, не вистачало Тадича, який в команді знатний роздавала передач. Сподобався Ваньяма. Він практично з’їв всіх атакуючих футболістів суперника, особливо Коутиньо. Правда, кенієць один раз упустив бразильця, за що і був покараний. Останнім часом Пелле показує не найкращий футбол.
"Ліверпуль" набрав якийсь колосальний хід. Здавалося б, грали з "Бешикташем", а вже матч проти "Святих". Але в грі "мерсисайдців» не відчувалося і запаху втоми, оскільки діяла команда добре. Не сказати, що здорово, але непогано. Сподобалися передачки в один дотик, якими балували вболівальників футболісти. У них є хороша риса - безрізниця. У тому сенсі, що колективу Роджерсу не складе труднощів зіграти або на контратаках, або в позиційний футбол. І там, і там, - "червоні" можуть позмагатися з багатьма суперниками. Здивувався, що гості в обороні зіграли практично чисто. Звичайно, були дрібні провали, але не у величезній кількості.
Вкотре схиляюся перед Джаном. Хлопця ставлять то в півзахист, то в центрі захисту, ближче до правого флангу, то до лівого, то вінгера грає, а якість гри при цьому майже що не страждає. Якби Стерлінг не забив, то я б не зміг його згадати. Рахім посередньо провів свої хвилини на полі. Коутиньо забив несамовитий гол, але потім кудись заховався. Зрозуміло, команда відійшла назад, але все одно звичних розривів хребтів в опонентів не спостерігалося. Айб або Ібе - без різниці, росте на очах. Підопічні Роджерса, з нападниками або без, показують добротний результат. Шалено чекаю, коли Старрідж зуміє грати всі 90 хвилин.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео