Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Анонс. 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. “Манчестер Сіті” приймає “Барселону”

Анонс. 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. “Манчестер Сіті” приймає “Барселону”
53119 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Барселона» не з тих команд, які мучать вас всі 90 хвилин.


«Барселона» не з тих команд, які мучать вас всі 90 хвилин. Таке можна сказати про виїзд до «Сток Сіті». «Барса» може вирішити результат гри за лічені секунди. У неї більше, ніж у кого б то не було, футболістів, здатних зняти питання про результат парою магічних торкань м’яча, - зізнавався напередодні матчу капітан «Манчестер Сіті» Венсан Компані.
Втім, жодне з торкань в суботній грі каталонців з «Малагою» (0: 1) чарами не порадувало. Господарі зробили 48 кросів по ходу зустрічі - рекордний показник команди за останні дев’ять років, проте лише двічі потрапили в площину воріт і голів не забили, перервавши 11-матчеву переможну серію у всіх турнірах. Матч з «Малагою» у Лео зовсім не задався, і в Манчестері він постарається реабілітуватися. Цікаво, хто буде сьогодні братися за стандарти біля воріт господарів? Штатним виконавцем є Мессі, але багато хто пам’ятає абсолютно божевільний удар зі штрафного у матчі «Ліверпуль» - «МанСіті» (2: 2) у серпні 2012-го. Тоді до м’яча підійшов Луїс Суарес. Це, до речі, поки єдиний гол уругвайця в чотирьох матчах з «городянами».
Свої рахунки зі старими знайомими і у Яя Туре, лідера «Сіті», який раніше виступав за «Барселону».
Самі «городяни» тим часом розгромили у себе вдома «Ньюкасл» (5: 0). Рік тому перед повторною грою з командою Мануеля Пеллегріні «синьо-гранатові» у схожому стилі поступилися «Вальядоліду» (0: 1), проте спокійно залишили «Сіті» за бортом Ліги чемпіонів (2: 0, 2: 1). Чилійський фахівець, до слова, лише чотири рази перемагав «Барсу» за ті дев’ять сезонів, що працював з «Вільярреалом», «Реалом» і «Малагою». В тому числі програвав обидва «класико» сезону-2009/10.
«Коли ми зустрічалися з" Барселоною "в минулому сезоні, ми провели 18 матчів у грудні та січні і були втомленими. Зараз ситуація інша », - бадьорився на прес-конференції Пеллегріні. Нагадаємо, що рік тому «городяни» на цьому відрізку сезону продовжували брати участь як в Кубку країни, так і Кубку англійської ліги (крім Ліги чемпіонів і прем’єр-ліги).

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео