Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ліга Європи 14/15. Київське “Динамо” здобуває важку перемогу та крокує далі!

Ліга Європи 14/15. Київське “Динамо” здобуває важку перемогу та крокує далі!
238537 ПЕРЕГЛЯДІВ

На жаль, «Генгам» почав добиватися результату будь-якою ціною


На жаль, «Генгам» почав добиватися результату будь-якою ціною. Тут маю на увазі намір збити темп гри за всяку ціну: кожні дві-три хвилини суддя змушений був свистіти, що явно заважало “Динамо” розігнатися.
Для “Динамо” такий сценарій виявився кепським. Всі шанси передчасно покинути поле мав Буяльський, а на 10-й хвилині, накульгуючи, пішов Велозу. Саме португальцю в цей вечір належало зіграти роль головного диригента, і без Мігеля атака киян помітно потьмяніла. Більше того, деякий час підопічні Сергія Реброва не могли елементарно перебудуватися (Кравець довго шукав себе, Гусєв з Ленсом хаотично мінялися флангами, а Теодорчик був відрізаний від півзахисту), що дало можливість гостям провести кілька просувань вперед, нагадують атаки.

Але! Не було щастя.Саме Теодорчику судилось в цей вечір стати ключовим фактором успіху киян. З’явилися більше стандартів, зокрема - кутових. Один з таких і перетворився на гол: подача з правого прапора, Теодорчик чудово виграв позицію на ближній штанзі і чітко головою відправив м’яч у ворота! 1: 0 - півсправи зроблено.
Після відпочинку, вже на 47-й хвилині, фактично відпали всі питання. Це постарався Буяльський: Віталій використовував відскік і прицільно пробив у дальній кут! Як говоритися, "те, що лікар прописав".



Другий гол допоміг “Динамо” розкріпачитися повністю, та й “Генгам” змушений був виходити з окопів.
Але один раз і “Генгам” гарненько «хитнув». В одній з атак французи зробили ставку на навіс, Жиресс пробив з лінії штрафного, а Манданів вдало підправив м’яч. Офсайд? І арбітр промовчав 2:1!


Такий рахунок перекладав гру в овертайм, але це не кинув “Динамо” в ступор, і кияни продовжили холоднокровно атакувати. В результаті в одній з атак Теодорчик грамотно приструнив м’яч, потім в пару рухів розібрався з двома опонентами і був затиснутий в "коробочку". Чистий пенальті як покарання за всю попередню брудну гру французів.
У фінальному відрізку обидві команди не кидали атакувати, хоча “Динамо” таки сіло у своїй штрафній площі і почало уважно стерегти підступи до своїх володінь. 3:1 перемога та вихід до наступного раунду!

ВБОЛІВАЛЬНИКИ:

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео