Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ліга Європи 14/15. “Дніпро” грає в бойову нічию, та вперше в своїй історії крокує до 1/8 фіналу

Ліга Європи 14/15. “Дніпро” грає в бойову нічию, та вперше в своїй історії крокує до 1/8 фіналу
238593 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Дніпро» вперше в історії проходить «весняний» раунд єврокубків!


«Дніпро» вперше в історії проходить «весняний» раунд єврокубків! 30 років команда з Дніпра не могла подолати хоча б один раунд у другій частині сезону і, нарешті, це відбулося.
Матч у Піреях почався для «Дніпра» дуже непросто, що змусило серйозно похвилюватися вболівальників команди Маркевича. По-перше, греки з перших хвилин почали діяти жорстко і «полювати» на Коноплянку. У першій половині тайму лідеру серйозно дісталося від опонентів, але Женя витримав і надалі «покарав» греків за грубість.
Вже на дев’ятій хвилині Бойко врятував команду, відбивши в упор удар Мітроглу. Це був перший «дзвіночок» у матчі. Другий трапився через п’ять хвилин, коли все той же Мітроглу замкнув передачу в штрафну «Дніпра».
Буквально в наступній атаці небезпечний простріл Афеллая міг «поховати» гостей, але ніхто на пас не відгукнувся.
Гол «Дніпра» всі питання в цьому матчі зняв - Федецький двічі пробивав головою, перший удар Роберто відбив, а от з другим не впорався. 1: 1 і «Олімпіакосу» потрібно забивати тричі!


Після цього ініціатива перейшла в руки дніпрян і Коноплянка міг знімати всі питання на 33-й хвилині, але кіпер господарів потягнув постріл хавбека дніпрян.
«Дніпро» грамотно оборонявся і не забував про контратаки, саме один з таких випадів змусив фолити Мілівоєвіч в центрі поля на тікає 2 в 2 Матеус. Червона картка і шанси «Олімпіакоса» з мізерних перетворилися на нульові.
У кінцівці матчу Федецький таки «привіз» пенальті, який реалізував Домінгес, але Калинич, який вийшов на рандеву з кіпером, відновив статус-кво. 2: 2 і «Дніпро» чекає завтрашнього жеребкування в якості тріумфатора 1/16 фіналу.


Щодо стартових складів то вони виглядали наступним чином:
«Олімпіакос»: Роберто Хіменес, Артур Мазуаку, Дімітріс Сіовас, Омар Елабделлауі, Феліпе Сантана, Алехандро Домінгес, Ібрагім Афеллай (Константінос Фортуніс, ’63), Лука Мілівоєвіч, Джиммі Дурмаз (Матьє Доссеві, ’64), Пайтім Касамі, Костас Мітроглу
«Дніпро»: Денис Бойко, Артем Федецький, Дуглас Баселар, Євген Чеберячко, Ежідіо, Матеус (Бруну Гама, ’75), Джаба Канкава, Євген Коноплянка, Валерій Федорчук (Роман Безус, ’84), Руслан Ротань, Роман Зозуля (Нікола Калинич, ’61)

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео