Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Роналдо не повертатиметься у спорт

Роналдо не повертатиметься у спорт
53120 ПЕРЕГЛЯДІВ

Роналдо заперечив чутки про своє повернення у великий футбол. Він назвав нісенітницею цю інформацію, яка вже тривалий час є однією з головних новин світового футболу


Роналдо заперечив чутки про своє повернення у великий футбол. Він назвав нісенітницею цю інформацію, яка вже тривалий час є однією з головних новин світового футболу.
Одна з зірок світового футболу Роналдо у бесіді з журналістами повністю заперечив інформацію про своє повернення у великий спорт, яку останнім часом розповсюджували ЗМІ. Він сказав, що це повна нісенітниця. За даними ЗМІ, у 2015 році футболіст підпише контракт з командою другого американського дивізіону «Форт-Лодерлейл Страйкерс».
Роналдо вже виповнилося 38 років, що за спортивними мірками досить поважний вік. Останнім клубом, у якому виступав бразильський спортсмен – команда його рідної країни «Корінтіанс». Після закінчення контракту з цим клубом у 2011 році футболіст завершив свою кар’єру.
Роналдо є одним з найбільш вдалих світових футболістів, його ставлять в один ряд з Пеле. Зокрема, він є двократним чемпіоном світу. У 2012 році Роналдо назвали найкращим бомбардиром світу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео