Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

FIFA все більше побоюється проводити Чемпіонат світу в Росії

FIFA все більше побоюється проводити Чемпіонат світу в Росії
212142 ПЕРЕГЛЯДІВ

Серед керівництва FIFA зміцнюються настрої щодо небезпеки проводження Чемпіонату світу з футболу в Росії у 2018 році


Серед керівництва FIFA зміцнюються настрої щодо небезпеки проводження Чемпіонату світу з футболу в Росії у 2018 році.
Цього разу свої думки висловив віце-президента FIFA Джеффрі Вебба: « Не можна проводити чемпіонат, де процвітає расизм», - вважає посадовець, – «Проведення чемпіонату світу в Росії є дуже важким завданням для нас через проблеми расизму. Зараз просто необхідно провести величезну освітню роботу. Це визнає міністр спорту Росії Віталій Мутко, який також є членом виконавчого комітету FIFA».
У зв’язку із нетерпимістю росіян футбольні чиновники планують скласти групу із своїх працівників, що і будуть навчати вболівальників толерантності.
Проблеми расизму у російському футболі звичне явище. Минулоріч легіонер санкт петербурзького «Зеніту» Халк звинуватив суддю матчу у расизмі, а гравець московського клубу «Динамо» Крістофер Самба взагалі відмовився виходити на поле через численні вигуки та банери, які були расиськими.
Крім проблеми расизму в FIFA звісно ж звертають увагу і на агресивну політику Росії по відношенню до України.
Однак, поки що російські чиновники не дуже хвилюються через такі висловлювання, адже реконструкція стадіонів триває повним ходом. До 2018 року на будівництво та реконструкцію спортивних арен планують витрати 22 мільярди доларів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео