Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Луческу повністю задоволений "Шахтарем"

Луческу повністю задоволений "Шахтарем"
79700 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу розповів про свої враження від гри свого колективу з командою «Олімпік»


Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу розповів про свої враження від гри свого колективу з командою «Олімпік». Наставник «гірників» зізнався, що саме такими, як під час цієї вдалої гри, він хоче бачити своїх спортсменів постійно.
«Шахтар» буквально розгромив донецьку команду «Олімпік» і закінчив матч з рахунком 6:0, чим залишився дуже задоволений головний тренер команди. Він зауважив, що спортсмени поводили себе на полі дуже активно, що свідчить про позитивні зрушення - футболісти відійшли від минулого матчу з «Баварією» і готові до нових звершень. Луческу побачив у них головне – бажання грати.
Під час прес-конференції Луческу розповів і про свої плани стосовно перерви чемпіонату між важливими матчами збірної. Враховуючи важке становище донецьких клубів і намагання власників зберегти чемпіонат, тренер не вважає за потрібне робити перерву на три тижні. Він виступає за проведення матчів у визначені дні, оскільки є противником переносу ігор.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео