Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Фанатів київського "Динамо" просять поводитися чемно

Фанатів київського "Динамо" просять поводитися чемно
106315 ПЕРЕГЛЯДІВ

Керівництво київського футбольного клубу «Динамо» офіційно звернулося до всіх вболівальників команди із проханням поводитися пристойно під час матчу з італійською командою «Фіорентина», який відбудеться 16 квітня.


Керівництво київського футбольного клубу «Динамо» офіційно звернулося до всіх вболівальників команди із проханням поводитися пристойно під час матчу з італійською командою «Фіорентина».
Дмитро Шовковський, капітан київської футбольної команди «Динамо», та її головний тренер Сергій Ребров написали офіційного листа до всіх вболівальників із проханням поводити себе пристойно, не піддаватися на жодні провокації та не ображати вболівальників італійської команди «Фіорентина», з якою 16 квітня на НСК «Олімпійський» відбудеться матч.
Матч між «Динамо» та «Фіорентиною», який відбудеться 16 квітня, має визначити чвертьфіналіста Ліги Європи. Для київської команди цей етап є дуже важливим, і представництво клубу зазначає, що вболівальники зможуть допомогти гравцям своєї чемною поведінкою. За правилами УЄФА, окремі види порушень футбольної етики можуть загрожувати команді забороною проведення матчів на своєму стадіоні, більше того – «Динамо» може взагалі припинити брати участь у європейських змаганнях.
Як відомо, фанати київського «Динамо» вже не один раз влаштовували конфліктні ситуації з уболівальниками інших команд, через це клуб вже не один раз був оштрафований.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео