Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Динамівці" здобули ще одну перемогу

"Динамівці" здобули ще одну перемогу
79855 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київський футбольний клуб «Динамо», зігравши з львівськими «Карпатами» у матчі української Прем’єр-ліги, здобув перемогу з рахунком 1:0.


Київський футбольний клуб «Динамо», зігравши з львівськими «Карпатами» у матчі української Прем’єр-ліги, здобув перемогу з рахунком 1:0. Таким чином київська команда покращила свої показники у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
24 травня відбувся матч між київським футбольним клубом «Динамо» та львівською командою «Карпати». Цим матчем закінчився передостанній 25-й тур української Прем’єр-ліги з футболу. Кияни грали у гостях у свого противника у Львові. Матч закінчився перемогою київської команди з рахунком 1:0.
Як розповідають експерти, вже на початку другого тайму результат матчу вже був вирішений. Єдиний гол у грі був забитий на 58-й хвилині. Його автором став Артем Кравець. Цією перемогою «Динамо» просунулися ще вище у турнірній таблиці та ще відірвалися від свого основного конкурента – донецького «Шахтаря».
У цей же день харківський «Металіст» переміг «Іллічівець» з Маріуполя, завершивши матч з рахунком 3:1, а полтавська «Ворскла» здобула перемогу в одеської команди «Чорноморець», зігравши з рахунком 2:0. Луганська «Зоря» перемогла «Металург» з Запоріжжя.
Серед усіх команд, які 24 травня брали участь у матчах Прем’єр-ліги, не проходить далі за кількістю набраних очок «Іллічівець».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео