Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Динамо" вже шукає нових гравців

"Динамо" вже шукає нових гравців
106503 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початком періоду трансферу гравців у футболі офіційні представники «Динамо» почали заявляти про кадрові зміни у команді, які невдовзі будуть реалізовані


З початком періоду трансферу гравців у футболі офіційні представники «Динамо» почали заявляти про кадрові зміни у команді, які невдовзі будуть реалізовані. Одне з можливих придбань столичного футбольного клубу – півзахисник з «Іллічівця» Микола Шапаренко.
Спеціалізовані інтернет-видання повідомили, що 16-річний півзахисник Микола Шапаренко, який зараз перебуває у складі маріупольського «Іллічівця», зустрівся з представниками київського «Динамо» для того щоб обговорити можливий перехід гравця до столичного клубу. Оскільки переговори пройшли вдало, незабаром імовірно сторони підпишуть договір і про перехід Шапаренка повідомлять офіційно.
Граючи за «Іллічівець, Микола Шапаренко відзначився як наймолодший автор голу в історії чемпіонатів України. За маріупольську команду молодий спортсмен грав протягом двох сезонів.
Ще одна новина від київського «Динамо» - клуб оголосив про підписання колишнього захисника «Металіста» Олександра Османа.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео