Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Назар Лагодич та Ганна Соловей представляють Україну на французьких велогонках

214048 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вісімнадцятого жовтня Франція провела змагання з велоспорту Chrono des Nations, у якому, за даними прес-служби української Федерації велосипедного спорту, наш спортсмен посів перше місце.

Львів’янину за походженням, дійсному чемпіону України в неколективних велоперегонах посеред юних спортсменів, Назару Лагодичу вдалося подолати дистанцію у 20.9 кілометрів за 26 хвилин і 53 секунди із швидкістю у середньому 46.579. Спортсмен обігнав свого головного конкурента французького власника срібла - Жульєна Сутона на вісім секунд. На третьому місці знаходиться Томас Деніс, відставший від лауреата всього на двадцять одну секунду.

В той самий період, Ганна Соловей, індивідуальна гонка на час якій принесла перемогу в 2013-14 році, цього року змогла вибороти лише друге місце. П’єдистал першості посіла діюча чемпіонка, росіянка Тетяна Антонішина, котра випередила нашу спортсменку на 16 секунд. На третьому щаблі знаходиться француженка Анн-Софі Дюк.

Срібна медаль дала змогу Ганні Соловей отримати 56 балів в особистий арсенал досягнень, і піднятися в міжнародному рейтингу на 39-у позицію з 50-ї.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео