Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ольга Балтажі нагороджена орденом княгині Ольги

240691 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ользі Балтажі, майстру світу з шашок ,президентом України була вручена нагорода.

У прес-службі Міністерства молоді та спорту повідомили, що урочисте вручення відбулось у місті Івано-Франківськ, у рамках зібрання, котре провів Національний технічний університет нафти і газу, студентів та професорів.

Ольга Балтажі являється заслуженим майстром спорту України, міжнародним гросмейстром, інструктором з даного виду, а також учасником української збірної. У арсеналі здобутків жінки виграші у чемпіонаті України з дев’яносто п’ятого року. До того ж, Ольга являється віце-чемпіонкою у світі за 2001 рік, віце-чемпіонкою Європи за 2000, 2002, 2008 та 2012 роки, бронзовою призеркою Чемпіонату світу у 1997 та 2003 роках. У цьому році Балтажі також отримала титул Чемпіонки світу за блискавичну гру.

Державна нагорода була присвячена жінці за високий показник спортивних досягнень та формування й підтримання престижу нашої держави.

Петро Порошенко заявив, що перемога нашої спортсменки російської опонентки у вирішальній грі є дуже символічною, та побажав Україні пишатися перемогами, які пов’язані не тільки з війною.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео