Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Катерина Крива здобула бронзу

133791 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська каратистка отримала бронзу під час сьомого етапу турніру з карате WKF "Premier League Karate1" (ланцюжок змагань з даного виду спорту). Змагання відбулось у м. Зальцбург (Австрія).

Для Катерини Кривої це був крайній матч у сезоні чотирнадцятого-п’ятнадцятого років. Спортсменка показала найкращий результат в команді від України. Каратистка родом зі Львова, учениця СК "ЛДУФК".

Вона є представницею української збірної та учасницею Європейських Ігор 2015 року. З успіхом виступивши на етапах Прем’єр Ліги, Крива здобула перемогу в першому раунді, здолавши супротивницю-бельгійку із загальним рахунком 5:0. Під час другого кола спортсменка закінчила протиборство із учасницею - представницею Боснії та Герцеговини, достроково з рахунком 8:0. У першому чверть фіналі львів’янка отримала поразку у боротьбі з учасницею з Гонконгу із рахунком 0:4, котрій дістався титул фіналістки турніру.

Під час втішних поєдинків Катерина Крива здобула перемогу під час гри з полячкою (1:0) та іспанкою Санчес Естепа- бронзовою призеркою Чемпіонату Світу. В результаті українська каратистка посіла третє місце та отримала бронзу. Завдяки своїй перемозі Крива досягла шостої позначки у топі найкращих спортсменів.

Цей результат дав можливість Катерині зайняти 6 місце в топі кращих спортсменів Всесвітньої Федерації карате.

У змаганнях взяло участь 54 країни, загальною кількістю 639 спортсменів, 15 з яких представляли українську збірну. Україна посіла 17 позицію у загальнокомандному заліку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео